Sulfurzyme membantu melegakan sengal-sengal badan!

Tak tumbuh tak melata, tak sungguh aku tak kata! Meh sini aku cerita!

Perkataan SULFURZYME ni PERTAMA KALI aku dgr kat YOUNG LIVING ni la.. pe mender la Sulfur Sulfur… nak bagi makan Sulfur??? Setahu aku org beli sulfur nak halau Cik Ular je oi.. ho ho ho..sekali bila dah try dan dah tahu khasiat dia… rasa sendiri kehebatan Sulfurzyme..omak aiii..berbulan stok takder kat Singapore menggelabah puyuh aku kat sini oi! Sampai dah tak tahan sangat, aku gi bekam dan dptlah bertahan sikit sementara stok sampai….

Hambek ko..Sampai je stok kt Spore, aku grab berbotol2..ni semua stok aku..mmg tak jual sebab dah serik stok habis..Msia belum masuk lagi mmg suffering tak memasal kalau stok habis kang..hahhhah.

Tahu kenapa aku makan dgn gigihnya? Sapa yg rajin pangku anak masa nenenkan dia, tahan kepala anak masa tidurkan dia tahulah betapa sakitnya tulang temulang dan sengalnya badan ni ha.. lengan tu punya bisa Ya Allah.. Tuhan je tahu..sampai tahap aku tak boleh nak capai brg kat belakang seat kereta if aku kat driver seat , berdetup lengan aku punya sengal, mmg kritikal sgt wei! Tp aku takder choice, Mira masih menenen dan aku selalu pangku kepala dia, selalu gak letak kat katil tanpa pangku tp pergerakan yg terhad mmg menyebabkan kesakitan dan kelenguhan melampau.

Bila dah sakit sgt, masa bekam bulanan tu aku mengadu kat Kak Zai, dan Kak Zai tolong bekam bhg lengan. Kat lengan jer sampai 6 cup dia sedut! 2 round and what happened? Penuh cup dgn DARAH BEKU for both round! Kak Zai pun terkejut, dia kata lama dah ni Watie, darah u macam sangkut flow tak cantik, sbb tu sengal dan sakit. Lepas bekam, barulah lega sket dan bertahan dlm 2 minggu. Tak berdetup dah lengan bila aku angkat tangan.

Tak lama lepas bekam, stok pun sampai. Terima kasih la sgt kat Kak Yonie Bonawi sebab sanggup susah payah bawakkan Sulfurzyme ni dr Spore masa Anniversary YL awal bulan ni.. sejak tu, tiap2 hari aku tak tinggal tau… mmg makan diligently dan aku tak risau dah pasal lengan atau badan yg lenguh sebab aku tahu, dengan izin Allah SWT kalau aku makan Sulfurzyme ni mesti tak rasa semua tu. This supplement tak pernah menghampakan Alhamdulillah..aku pun dah hampir lupa kesakitan yg aku alami sebelum ni sejak makan Sulfurzyme..

Aku tak sempat nak buat poster sendiri, ni semua dr ihsan Google..korang bacalah sendiri khasiat dia ye.. 🙂 Aku pakai mmg utk sendi sendi dan tulang temulang aku ni ha… tp entah kenapa aku perasan cam jerawat aku pun tak berapa sudi nak menjengah walaupun tgh dtg bulan sekarang. Sekali tadi tgh cari poster Sulfurzyme ternampak yg ia juga membantu isu Acne. Waaa..Mak dah mula perasan mungkin sebab tu Mak rasa comel je lately..hahahaha….

Aku akan ke Spore utk YL APAC SUMMIT CONVENTION awal November, maka singgah opis YL adalah wajib. Sapa mau tumpang order ini barang baek boleh pm tepi. Mak punya stok jangan kaco haaa..hehehe..

Super Sulfurzyme,
Teacher Watie
OilyLicious™ Leader

016 2033340

#OilyLicious
#EssentialOil
#YoungLiving
#Yleo

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s