BALIK KAMPUNG DENGAN TENTERAM?MEH SAYA BAGITAHU SENJATA RAHSIA!

CUTI PANJANG DAH BERMULA..YLEO JANGAN DILUPA, SEBELUM MASUK DALAM KERETA, PAKAIKAN SIAP-SIAP INI “SENJATA”, SEPANJANG JALAN CONFIRM ANAK HANG DENGAR KATA! BARU LA HUBBY YOU TENANG MEMBELAH LEBUHRAYA!!! CAKAP TERIMA KASIH JE KAT SAYA!!! HAHAHAAA.. 🤣🤣
****************

Anak sorang gigih lagi..cer kalau anak dah 3 pastu semua pompuan mulut sorang2 macam Teacher Watie plak tu..pening plak nak melayan sorang2 wei! Kalau Melaka gigih lagi.. cer kalau Kelantan ke Terengganu redah plak jem berbatu-batu..aduhaiii..senak perut laki aku! Hahahahaha.. tu perempuan cer kalau lelaki..dpt plak kereta bumbung tinggi..silap2 dia main lari2! Huwaaaaaa….

Sebab tu.. Mak Mak ni kena ready minyak2 YL ni sebelum perjalanan jauh.. sebelum masuk kereta tu.. kalau rajin diffuse dalam kereta..kalau tak der diffuser ko titik je kat kerusi2 tu..wangi pun wangi.. yg paling penting kesan aromaterapi! Menenangkan seisi kereta sepanjang hari! Hehehee..

joy harmony.jpg

Boleh juga pakaikan kat anak2, suami dan diri sendiri… activatekan bahagian2 tertentu tubuh supaya bila aroma dan natural chemical constituentsnya memainkan peranan, saraf2 di otak dan seluruh tubuh tu tenang dan mereka juga akan secara automatik bertenang.. kan senang?

Jimat suara..jimat emosi, jimat perasaan.. kalau jem sekalipun silap2 hubby masih boleh relax tanpa perlu menambah dosa sebakul dua.. hahahaaa. Sambil bukak Lite FM dgr lagu2 romantik sambil raba2..eh korang ni suka sukaaaaa jeeee yeee!🤣🤣🤣. Tu ha..anak kat belakang jgn di lupaaaa!

Semoga anda selamat tibaaaaa!!!!

Yang masih belum cuba, bawak2 la whats app saya.😄.

#oilyliciousentrepreneurship
#educate2empower
#OilyLicious
#YLUnitesOilyLicious
#letsjoinus
#TeamYonieBonawi

Want to be part of the journey? Let’s have a chat! 😊

http://teacherwatie.wasap.my

http://teacherwatie.wasap.my

http://teacherwatie.wasap.my

Sharing with Love & Gratitude,
Teacher Watie
016 2033340
Oilylicious Diamond Leader

Website: www.oilyliciousteam.com

Blog: www.oilyliciousteam.wordpress.com

Fb: https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Foilylicious%2Fposts%2F2222138158016992&width=500

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s