ANDA SUKA MENYANYI? KARAOKE?TEKAK SAMPAI BENGKAK BILA KAROK? LAIN KALI PAKAI MINYAK NI DULU!

ABAM SAYA DATANGGGGG LAGIIII!!! KALI INI DIA MENYANYI, MAKA COPAIBA EO WAJIB DI SISI.. KITA KASI SIAP READY..SEBELUM MICROPHONE BERTUKAR BATERI! HIHIHI!
*************************

Alaaaa..nama pun Karok..takpelah suara cam pecah rumah punnnn.. kalau sedap suara taklah korang kerja makan gaji atau buat bisnes kann..busuk2 pun jd artist AF tu haaaa.. masuk mana2 Pertandingan.. hahaha..sebab tau susah nak menang la kita beli set Karok sendiri..nyanyi sendiri..bagi markah sendiri…hahahaha! Ada aku kesah kekdahnya!!

Tapi Mak Yong nak bagi cadangan ni..agak2 kalau takmo jiran sebelah pindah beramai2 setiap kali korang Karok..jgn lupa la pakai Copaiba ni haaaa..jgn ingat kalau pakai Copaiba ni suara korang bertukar jd Mariah Carey plakkk! Hahahaa.. membohong namanya tu! Tapi sekurang2nya tak lah masuk pejabat hari Isnin suara korang macam itik serati terkepit pintu kat tekak dia! Hahahaa.. paling teruk call Boss kata MC sebab overdose menyanyi! Dah tahu suara tak berapa nak sedap yg hang pi nyanyi tak henti2 tu kenapa?🤣

COPAIBA

Hahhaaa..tiba2 plak Mak Yong teringat awek baju putih nyanyi lagu HANDBREAK MY HEART.. Aduilaaaa..tu bukan setakat Copaiba dia kena pakai tu..Aku kena bg Surrender EO kat dia bg dia surrender nyanyian dia cepat2..hehehee.. tp apa2 pun Akak suka dia punya konfiden level. Terlebih minyak Believe agaknya! Hahahaa.. 👍👍

Copaiba ni nama pokok. Korang yg tak kenal EO mesti tak tahu pun kewujudan pokok ni dalam dunia. Tak yah malu ahhh..Akak pun tak tahu dulu.. hehehe.. bagus giler property pokok ni kalau uols study pasal dia. Boleh siap buat Teh lagi okayyy!! Bertindak sebagai MAGNIFIER utk minyak2 yg uols layer sebelum tu. Pakai “stand alone” pun dah bagus sangatttt!!!

Bukan Penyanyi jee.. kalau siapa yg kerjayanya MEMBEBEL PAGI KE PETANG.. Cikgu keee.. Lecturer keee..Boss yg kerja dia 10 minit sekali panggil masuk Meeting keee..hahahaa.. sila la beli seketul kalau sayang anak tekak tu haaa..kesian wei! Korang lenjan dia kaw2 punyaaaa tak bg cam yek! Kasihanilah tekak masing2 dan sapulah Copaiba setiap hari..hheheee..kalau organ tu leh bercakap.. it will thank you for that okayyy!

Siapa nak try seketul leh msg Akak ye.. tp kalau rasa nak beli dgn EO EO lain yg lagi banyak..baik amik PSK! Bukan Copaiba je ada.. MACAM-MACAM EO ADO! 😍👍

#oilyliciousentrepreneurship
#educate2empower
#OilyLicious
#YLUnitesOilyLicious
#letsjoinus
#TeamYonieBonawi

Want to be part of the journey? Let’s have a chat! 😊

http://teacherwatie.wasap.my

http://teacherwatie.wasap.my

http://teacherwatie.wasap.my

Sharing with Love & Gratitude,
Teacher Watie
016 2033340
Oilylicious Diamond Leader

Website: www.oilyliciousteam.com

Blog: www.oilyliciousteam.wordpress.com

Fb:https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Foilylicious%2Fposts%2F2221160308114777&width=500

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s