LINDUNGI DIRI ANDA DARI AURA NEGATIF DENGAN WHITE ANGELICA!

White Angelica EO adalah antara EO yg aku SKEPTIKAL bila pertama kali aku dengar keistimewaannya dari Kak Yonie Bonawi. Dalam hati aku kata.. biar betul WA ni bagus untuk elakkan orang “merah mata” dgn kita, utk elakkan orang buli kita, utk elakkan negative energy, bg kita calm down dan orang keliling calm down, bantu anak yg suka nightmare tgh malam.. mmg masa tu aku ragu2 sangat..how can it helps??? I cant see the logic behind it.. tp saya budak baru belajar. Dengar dan hadam apa Guru ajar. The time will tell.

Aku TAK PAKAI this EO tp ada bgtau few clients apa fungsinya EO ni. Dan aku jujur bagitahu clients yg aku TAK PAKAI LAGI sebab aku tak rasa ada keperluan dan masih rasa sangsi. Then, few clients beli, mostly sbb kes buli dan anak ngigau and ALL OF THEM bg feedbacks yg SANGAT POSITIF. Siap tanya aku, Minyak apa u bg kat I ni Teacher? It really works la!

 wa.jpg

Aku dgr pun cam tak caya..aku balik tanya kat dia..”Eh btol la ye mmg berkesan? Haaa..bolehlah I try pasni kalau u kata bagus..”.Hahaha..lawak pun ada. Aku yg suggest aku yg tanya balik.. sukati ko je Watie..haha..

Then aku rasa ada keperluan nak guna bila Bag sekolah Qarissa kena conteng seluruhnya kat sekolah. Kesian Q..terganggu emosi dia. Dia pun mmg senang sentap kan, so aku rasa WA ni boleh bantu dia calm dan org keliling calm. Mmg aku aim dan perhatikan perubahan dia di sekolah. Alhamdulillah, lepas hampir dua minggu pakai everyday, satu hari Q masuk kereta dan kata dgn happy, “Mami…XXX dah kawan dengan kita Mommy!!”.Padahal dulu sebut nama XXX pun dia tak suka.

Alhamdulillah..sampailah satu hari dia sendiri kata, “Kakak nak pakai White Angelica Mommy..”. Terkejut aku dia yg mintak, aku tanya kenapa suka WA? Dia kata, “Because I feel STRONG Mommy!”

Wahhhh..ayat STRONG tak boleh blah. Aku ingat maybe tu adalah cara dia express how she feels about WA… Tp lepas aku dpt feedback kat bawah ni, I start to think that I might be wrong. Its not the STRONG that I understand, but the other “STRONG” yg mungkin aku terlepas pandang. Huhuhu.. Q dan dunia mistik ada sejarahnya…long story but to cut it short, Alhamdulillah semua dah clear sekarang. Maybe from time to time ada but not as frequent as before.

New discovery for me. Thank you Allah SWT for the plant, Tq Gary Young for the formulation, tq Kak Yonie for suggesting this EO, tq Jiey Wan Aziz for the opportunity. Feel very blessed to be surrounded with you amazing peoples..🙂

#oilyliciousentrepreneurship
#educate2empower
#OilyLicious
#YLUnitesOilyLicious
#letsjoinus
#TeamYonieBonawi

Want to be part of the journey? Let’s have a chat! 😊

http://teacherwatie.wasap.my

http://teacherwatie.wasap.my

http://teacherwatie.wasap.my

Sharing with Love & Gratitude,
Teacher Watie
016 2033340
Oilylicious Diamond Leader

Website: www.oilyliciousteam.com

Blog: www.oilyliciousteam.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s