OilyLicious™ Leaders Meeting

Kenangan..

December 2015, saya buat pertama kalinya bertemu dgn Leaders2 OilyLicious di Jamaican Blue Cafe Setia Alam, kini, kesemua Leaders hebat ini mempunyai organisasi mereka yang sangat kukuh! I am so proud of them! Keep the momentum Leaders!

Sharing our knowledge and expertise on how to help more peoples using the most potent plant extract in the world. Towards WELLNESS, PURPOSE AND ABUNDANCE TOGETHER!

Continue reading “OilyLicious™ Leaders Meeting”

EO Frankincense membantu pemulihan luka di telinga Qarissa

AWAS!!!!!: GAMBAR AGAK MENGERIKAN. SKROL LAJU2 KALAU ANDA PENGGELI!

Tapi kalau dah jadi Mak pun masih geli, sila beli EO BELIEVE & MOTIVATION untuk meningkatkan kepercayaan diri sendiri dan bermotivasi nak mengadap luka dan daging yg tertanggal di tubuh badan anak!

Alkisah Si Qarissa ..lama tak pakai subang, sebelum ni pakai subang yg tembak tu ha, lepas bukak dah lama tak pakai, jadi masa cuti tu, aku pakaikan subang bentuk rainbow..tak lama pun, dlm dua minggu je. Dia pun tak ngadu kata sakit ke pedih ke luka ke…dia relax je sepanjang pakai. Siap gi holiday dan swim dua kali kat hotel that day with the subang attach to her ear, semuanya normal sampailah Ahad lepas!! Continue reading “EO Frankincense membantu pemulihan luka di telinga Qarissa”

YL Book: Essential Oils Integrative Medical Guide

Alhamdulillah..kitab yg ditunggu dah tiba!! Excited sangat tau sampai tak sabar nak tunggu weekend ni..lepas balik short break dgn anak2,terus saya singgah rumah my Mom semata2 nak amik buku yg saya kirim melalui Cynthia, my beloved Therapist a.k.a Otai2 yg sama Level dgn Kak Yonie ..jauh datang tau this book..dari Spore..

Cynthia kata kitab ni tak sama dgn EODR yg saya ada tu, dan bila saya tanya bagus ker buku ni, beliau jawab: SUPER GOOD! HHehehe.. kena percaya cakap Cikgu sebab Cynthia ni mmg Therapist yg sangat bagus dan berdedikasi serta dihormati ramai dalam Team kami. Kalau tak bagus dia tak rekomen, sebab tu saya rembat satu nak baca.. saya bukak order utk Business Builder saya, tak lama yer..licin!! Continue reading “YL Book: Essential Oils Integrative Medical Guide”

Isu Hangat: “Ingest” dan “Oral” menggunakan YLEO (sambungan)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Baru semalam saya kongsikan pandangan peribadi saya mengenai isu Ingest dan Oral menggunakan YLEO dan hari ini, mari lihat maklumat apa yg saya dapat. Very interesting..🙂

Seharian saya di Setia City Mall membuat perjumpaan dengan OilyLicious™ Business Builder dan kami menghabiskan masa hampir 6 jam berkongsi maklumat bagaimana kami boleh menjadi lebih baik dalam proses penyampaian maklumat kepada pelanggan YLEO sedia ada dan bakal pelanggan akan datang. Continue reading “Isu Hangat: “Ingest” dan “Oral” menggunakan YLEO (sambungan)”

Brain Booster: Back 2 School with Essential Oils

OilyLicious Young Living EO feeling wonderful.
December 25, 2015 · 

Sekolah akan bermula lebih kurang dua minggu lagi. Maka DRAMA dua tiga babak akan bermula untuk anak 8 tahun ke atas dan CEREKARAMA pula mungkin berlaku utk anak 7 tahun ke bawah, yg pertama kali masuk ke Sekolah. BE COOL PARENTS! BRAIN BOOSTER to the Rescue! Aha!.

Tips: Seminggu sebelum Sessi persekolahan bermula, gunakan Cedarwood EO setiap malam untuk anak tidur lebih lena. Di waktu siang pula, boleh gunakan Cedarwood untuk membekalkan oksigen kepada otak anak, anak lebih tenang dan “grounding”.

Continue reading “Brain Booster: Back 2 School with Essential Oils”