EO yang Membantu Baik Pulih Tulang

Godek2 hp, ternampak sharing saya di bawah ni satu ketika dulu. Terus excited nak save kat Page OilyLicious™ ni. Dan disebabkan poster lama tak berapa clear, dgn gigihnya buat poster baru, jd senang tunjuk pada semua. Gambar XTray tu hasil ihsan Google, bukan client saya punya kaki tau! Hehehe..Gambar kaki dia saya dah tak jumpa dah dalam phone ni.. hahahaha..ni case saya awal tahun 2015 kalau tak silap. Meh baca feedback dia.

*************************

Tahu kenapa saya jatuh cinta pada Young Living Essential Oil?

Sebab saya dpt bantu RAMAI ORANG dan kes-kes mereka bukan kecik anak..kes yg kadang2 saya sendiri takut, boleh ker this EO help? Does it really works? Cth di bawah: Tulang kat ruas kaki dia PATAH ooo..patah! Bukan terpeleot gedik2 manja..betul ke EO ni boleh bantu? Bukan murah oooo EO ni… dah berbulan duduk kat wheel chair..naik kematu dah punggung.. betul ke EO ni can help?

Seriously tu lah saya rasa masa awal2 nak rekomen utk isu2 yg agak complicated ni..setakat batuk demam selsema tu senang sgt saya rasa nak rekomen pd clients..huhuhu.. tp ni susah ooo! Saya tawakal dan yakin yg this combo and remedies can help. Diana guna semua EO yg saya suggest dlm poster ni..

ALHAMDULILLAH..msg ni sesungguhnya buat saya rasa sgt bersyukur dan tumpang gembira..lain macam happy dia..dan keyakinan saya pada YLEO semakin bertambah…it works like magic with Allah’s will.. berbakti pada tanah, pada tumbuhan, pelihara alam dan manfaatnya mmg sgt besar!!!

#OilyLicious
#EssentialOil
#YoungLiving
#Yleou

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s