Essential Oils untuk Berkasih Sayang: Wajib pakai untuk Wanita!

Malam ni saya nak share EO untuk mereka yg dah BERKAHWIN SAHAJA. Adik-adik yg belum kawin tu, skrol laju-laju ye! Hehehe..

Saya percaya ramai Wanita, baik yg bekerja mahupun surirumah ada isu ini:

 Penat
 Cepat Letih
 Banyak benda nak buat dlm satu masa
 Terkejar-kejar
 Sibuk dgn Anak
Sibuk dgn Rumahtangga

And the list go on…

Sampai kadang-kadang kita rasa intercourse relationship bukan lagi satu priority apatah lagi bila anak dah ramai.. penat kan? Mana nak layan anak, nak kemas rumah, nak lipat baju, nak layan suami lagi..aderghhh..tu belum lagi masuk citer “Trauma selepas habis Pantang..”. Nak memulakan sesuatu yang dah lama kita tak lakukan mmg cuak sangat, silap-silap boleh stress! Nak bagi rasa takut, nafsu pun kureng sbb letih, tak bagi kang kena laknat plak dgn Malaikat sampai ke pagi..Tu yg cepat2 tidur atau buat2 tak dgr je bila Cik Abang berdehem..or if we can’t escape..kita ada rasa macam “cepat2 la setel” kan tanggungjawab ni.. huhuhu.. sampai perasaan sendiri pun tolak tepi kan..

Untuk anda yg mengalami isu yg sama seperti di atas, this is our humble suggestion. Ini kami bukan cadangan semberono, ini kami dah try, it works, and it works wonderfully!! And it takes a lot of courage for us to share this on our wall, segan maaaa, hahaha.. tp kami fikir, kalau kami dah cuba & both oils really help us in dealing with our issues, why not we help others too?

Kadang2 terfikir juga, bagaimana Bunga Geranium dan Ylang Ylang (Bunga Kenanga) mampu merubah emosi Sang Isteri sekelip mata? Bgmn ia mampu mengawal otak kami, memberikan ketenangan dan seterusnya menikmati suatu fitrah yg Allah SWT berikan pada manusia bergelar suami dan isteri? Memang susah nak dijelaskan, tapi itulah yang berlaku. Again, you need to try it in order to feel and experience it.

Jujur, it makes our life EASIER. We NAILED it! The result is instant! Kadang-kadang, bila perlu je pakai 🙂 Aromanya bukan sahaja menaikkan emosi Sang Isteri tetapi juga Suami. Dapat kami lihat dari wajah gembira Sang Suami, dan kami turut gembira bila dapat menjalankan tanggungjawab ini dengan sempurna walaupun sibuk dengan urusan dunia dan akhirat. Tidaklah Allah menciptakan tumbuhan dan bunga-bungaan dengan sia-sia kan?

Para isteri, jika anda perlukan teman berbicara, bagaimana mahu menggunakan YLEO Geranium dan Ylang Ylang ini, hubungi kami. Insya Allah, kami pasti bantu anda. Isteri sahaja ye. Jika ada suami yg baca, mohon anda minta Isteri yg hubungi kami lepas anda hadiahkan Isteri kesayangan anda dengan DUA MINYAK ROMANTIS ini..🙂

Sebotol tahan lama.. kerana anda hanya perlukan setitik dua sahaja setiap kali anda perlukannya… 🙂 It worth every penny! 🙂

Semoga perkongsian ini memberikan manfaat pada para Isteri yg membaca status ini.

Lots Of Love,
OilyLicious ™
Teacher Watie

#OilyLicious
#EssentialOil
#YoungLiving
#Yleo

No automatic alt text available.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s