HIDUNG SERING BERDARAH??MEH TGK ADA KE PENYELESAIANNYA..

ANAK SIAPA YG HIDUNGNYA SUKA2 HATI NAK BERDARAH TAK KIRA TEMPAT, TAK KIRA MASA, TAK KIRA SITUASI?! KER KORANG YG ADA ISU NI, BUKAN ANAK JER?!🤦‍♂️🤦‍♀️🙈. JIKA YA, MAK YONG NAK SYORKAN UOLS DAPATKAN SEBOTOL CYPRESS UNTUK KEGUNAAN LUAR JANGKA YG TAK DIDUGA BILA AKAN MELANDA NI!
***************

Saya ni sbnrnya seram sket nak cakap psl hidung berdarah ni tau! Sebab masa saya kecil dulu, hidung saya ni mmg selalu berdarah tak kira masa. Naik phobia jadinya! Saya masih ingat, 1st time hidung berdarah time bila! Mmg spoil btol laaaa..sampai tua teringat2 okay! Merasuk di ingatan kekdahnya..Hahhaa!

Paham2 je la tandas lama..rumah kampung..mana ada tandas duduk kan..semua tandas cangkung. Tengah sedap Mak Yong cangkung nak buat bisnes besar2an, sambil pandang ke bawah, tiba2 Mak Yong nampak darah meleleh setitik..setitik..setitik! Mahu ko tak menggelabah kan!!! Aku ingat ada Penanggal kat bumbung ke hapa! Hahhaa..rupanya hidung Mak yg nak tertanggal sampai tiba2 berdarah tak tentu pasal! Terus terencat projek aku! Hahhahaaa..

cypress.jpg

And after that is history laaa.. lepas tu mmg suka2 dia je nak darah bila. Sampai naik fedap..kadang2 saya hembus je lagi kuat bila berdarah tu! Mmg ngeri la tgk darah berketul2 keluar kann..huwaaa!

And now, saya perasan anak saya dah menurun saya dah..haih..si Qarissa tu! Selalu sgt hidung berdarah. Kadang2 kering..kadang2 cair..Yaya pun pernah tapi tak sekerap Kakak dia.

Alhamdulillah..sekarang saya dah ada alternatif yg lebih baik untuk bantu menghentikan pendarahan hidung tu bukan sahaja dgn lebih cepat tp yg paling penting dgn selamat! Saya pun tak pernah tau kewujudan pokok nama Cypress ni.. mana pernah peduli pun selama ni kan..kalau bukan sebab join YL..tak ku kisah nama apa pun oii.. janji baik kekdahnya..ahhaa. Bila kenal YL, saya bacalah psl property pokok Cypress ni. Ooooo..baru saya tahu banyak btol khasiat pokok ni!!!

Antara yg saya baca, Pokok Cypress ni dapat membantu to “strengthening blood capillary walls”, haaaa..saya copy paste terus ayat yg saya baca.. no wonder laa it really helps utk isu2 hidung berdarah atau apa2 isu yg melibatkan pengaliran darah ni haaaa..saya mmg tau yg Cypress ni juga bagus utk circulation…🙂

Harga dia pun xmahal sgt utk kualiti yg sangat tinggi dr YL. Apatah lagi bila tau yg bukan senang nak dptkan minyak yg dpt memberikan kesan terapi dr pokok Cypress ni. Kena distill 24 jam baru kualiti minyak itu mencapai tahap kualiti yg YL tetapkan utk memastikan jaminan SEED TO SEAL mereka dipenuhi. Alah membeli menang memakai katanya ..tp saya rasa ini sbnrnya menang membeli menang memakai..hehehee..

Kalau anda atau ahli keluarga hadapi isu ni dlm kehidupan seharian, bolehlah dptkan sebotol untuk simpan dan gunakan di saat kecemasan. Jangan tunggu berdarah baru nak beli..sebab kita bukan tahu bila nak berdarah kan..hehe..dah meleleh2 darahnya mau kelam kabut nak beli bila pulak nak sampai dpn mata..makanya…sediakan payung sblm hujan kekdahnya! 👍😍

Boleh whats app saya utk info lanjut jika anda ingin cuba sebotol Cypress ni melalui nombor di bawah ya..🙂 Saya akan consult on how to use it bila minyak sudah ada di tangan anda..the technique to apply so that you can maximise the usage of the Oil..👍

#oilyliciousentrepreneurship
#educate2empower
#OilyLicious
#YLUnitesOilyLicious
#letsjoinus
#TeamYonieBonawi

Want to be part of the journey? Let’s have a chat! 😊

http://teacherwatie.wasap.my

http://teacherwatie.wasap.my

http://teacherwatie.wasap.my

Sharing with Love & Gratitude,
Teacher Watie
016 2033340
Oilylicious Diamond Leader

Website: www.oilyliciousteam.com

Blog: www.oilyliciousteam.wordpress.com

Fb: https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Foilylicious%2Fposts%2F2222894564608018&width=500

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s