Join Us!

Sama ada anda baru berjinak-jinak ingin mencuba Essential Oils dalam kehidupan anda, atau sekadar mahu menjadi ahli setia bersama Young Living atau mungkin mahu menjadikan Young Living sebagai kerjaya profesional anda, kami sedia membantu anda!

Klik gambar di bawah untuk memulakan perjalanan anda bersama kami di Young Living!

Image result for join us

Informasi mengenai keahlian Young Living :

 • Di Young Living, terdapat 2 jenis keahlian iaitu keahlian Essential Reward dan keahlian Standard Order.
 • Kedua-dua jenis keahlian ini TIADA YURAN KEAHLIAN dikenakan. TIADA BAYARAN TAMBAHAN untuk menjadi ahli.
 • Anda akan menjadi ahli secara automatik apabila membuat pembelian salah satu dari pakej Standard Order dalam gambarajah di bawah. Anda boleh memilih untuk membeli Premium Starter Kit (PSK) Essential Oils, Ning Xia Red atau Thieves Range sebagai permulaan untuk mencuba produk kami:
 • Pembelian pakej di atas secara automatik menjadikan anda ahli Young Living (di bawah keahlian Standard Order) dan anda akan serta merta mendapat faedah keahlian iaitu diskaun sehingga 24% dari harga runcit untuk semua produk kegemaran anda! Dari Essential Oils, rangkaian produk kecantikan dan kesihatan seisi keluarga, anda sememangnya layak untuk menikmati  keistimewaan ini!
 • Tiada pembelian bulanan diwajibkan keatas anda. Beli bila perlu, berhenti jika mahu! Asalkan anda membuat pembelian sebarang produk Young Living sebanyak lebih kurang RM 260 dalam tempoh SETAHUN, akaun anda akan aktif selamanya!
 • Anda juga layak menyertai Monthly Promo yang Young Living lakukan setiap bulan. Promosi ini berubah setiap bulan. Sekiranya anda memenuhi syarat yang diberikan Young Living pada bulan tersebut, secara automatik, semua hadiah percuma yang YL berikan pada bulan tersebut akan menjadi milik anda.

 

Mahukan FAEDAH yang LEBIH BANYAK? Jadilah ESSENTIAL REWARD MEMBER!!

ER 1

Keistimewaan Pelanggan Essential Reward:

 • Nikmati diskaun sehingga 24% dari harga runcit untuk semua produk kegemaran anda!
 • Hadiah suku tahunan daripada Young Living untuk anda iaitu pada bulan ke 3 (Orange EO 15 ml), bulan ke 6 (Aroma Ease 5 ml), bulan ke 9 (RC 15 ml) dan bulan ke 12 (Loyalty Blend from Gary Young)! Hadiah-hadiah ini akan dimasukkan secara automatik kedalam pesanan yg anda lakukan pada bulan ke 4,7,10 dan 13.
 • Hadiah EO pada setiap ulangtahun keahlian anda selepas Program Hadiah Suku Tahunan berakhir. Minyak yg akan diberikan bergantung kepada YL mengikut keadaan semasa  (Loyalty Blend from Gary Young)
 • Reward Point (dalam bentuk PV) yang diberikan semula kepada anda, di mana pemberian ini melayakkan anda untuk menukarnya dengan mana-mana produk Young Living (kecuali yang bertanda * dalam senarai harga YL). 
 • Reward point ini bermula dengan 10% from the total PV (back into your account) bermula dari bulan pertama hingga ke 3. Pada bulan ke 4 hingga ke 24, reward point yang diberikan naik sekali ganda iaitu sebanyak 20% from the total PV (back into your account). Bermula bulan ke 25 ke atas, jumlah reward point yang dikembalikan ke dalam akaun anda adalah sebanyak 25% from the total PV (back into your account)Ini bermakna, setiap 100 pv yang anda belanjakan, sebanyak 25 PV akan dimasukkan semula ke dalam Virtual Office anda dan anda boleh membuat sebarang redemption bermula dari bulan kedua anda menyertai keahlian Essential Reward.
 • Anda juga layak menyertai Monthly Promo yang Young Living lakukan setiap bulan. Promosi ini berubah setiap bulan. Sekiranya anda memenuhi syarat yang diberikan Young Living pada bulan tersebut, secara automatik, semua hadiah percuma yang YL berikan pada bulan tersebut akan menjadi milik anda.
 • Dapatkan ganjaran wang dari Young Living apabila anda  mula berkongsi kebaikan Essential Oils dengan keluarga & rakan-rakan anda!

Bagaimana menjadi ahli Essential Reward?

 • Mudah! Selepas anda memilih Pakej Standard Order dalam gambarajah di atas, anda hanya perlu membuat pembelian produk Young Living sebanyak 100 pv dalam satu resit, samada Essential Oils, produk rangkaian kesihatan dan kecantikan, produk bayi dan kanak-kanak, produk keperluan rumah dan pelbagai lagi produk YL. Terdapat ratusan produk yang boleh anda lihat maklumatnya dalam katalog buku kami! Klik link di sini untuk memuat turun harga runcit dan harga borong di Young Living.
 • Essential Reward adalah satu Program kesetiaan ahli di dalam Young Living. Lebih lama anda setia bersama YL, lebih banyak ganjaran yg anda dapat seperti yang tertulis di atas.
 • Sebagai ahli Essential Reward, anda akan setia menggunakan produk YL setiap bulan sekurang-kurangnya dengan nilai terkumpul sebanyak 100 pv dalam satu resit. Sama seperti kedai borong, lebih banyak anda beli, lebih banyak anda jimat dan lebih ganjaran yang anda dapat!

 

Untuk penjelasan yang lebih lanjut tentang keahlian YL ini, hubungi saya di talian 016 2033340 (Teacher Watie) atau klik link dibawah! I am happy to help you start in this journey of wellness, purpose and abundance! 🙂

lets chat