EXAM DAH DEKAT TAPI ANAK MALAS ULANGKAJI? MEH CUBA ESSENTIAL OILS NI!

TAKYAH KATA ANAK2 LAA..TEACHER WATIE YG SEMUA ORG KATA “PENUH SEMANGAT, PASSIONATE DAN CAKAP NON STOP” NI PUN PAKAI JUGAK 2 MINYAK NI SEBAGAI MEDIUM UNTUK MENYOKONG PERASAAN YG ADAKALANYA TURUN NAIK TAK TENTU MASA NI OKAY! SERIOUS..KORANG INVEST LA MINYAK2 NI.. BERBALOI SGT OKAY! BUKAN UTK ANAK JE SEBENARNYA..UTK DIRI SENDIRI JUGA!
*********************

Saya bg cth diri sendiri la senang ye.. bukan saya tak tahu nak cakap apa masa Sharing..bukan saya takde ilmu di dada..bukan saya tak ingat fakta2 penting tentang EO yg saya dah belajar selama ni.. semuanya saya tahu dan ingat..cuma kadangkala rasa penat, malas, letih tu MENGATASI rasa SEMANGAT nak berkongsi dgn siapa2 yang ajak saya buat sharing tu! Haaaa..jgn ingat saya takde rasa tu yeee.. hang ingat aku ni ROBOT takder perasaan ke? Tekan suis je bercakap sepanjang masa? Hahahaa..

Sebab tu la, saya minta anda invest sikit utk dptkan this Oil. Bukan utk anak2 anda tp utk anda sendiri. Saya ni dulu kekwat jugak okay! Rasa bagus sgt dah diri ni takyah nak pakai EO utk capai “potensi tertinggi” diri konon..berlagak kemain hoi! Skali dah pakai.. padan muka aku kunyah balik ayat2 tu! Mmg lain sgt rasa dia okay! Sampai saya WAJIB ADA this EO.. kalau tak dpt dua-dua..salah satu pun jadilah.. sebab mmg saya rasa berbeza sgt antara pakai dgn tidak! 😍💋👍

Saya dpt rasakan itulah yg anak2 kita rasa. Bukan mereka tak bijak atau malas ulangkaji, tp mereka tak cukup MOTIVASI. Perasaan semangat tu tak cukup kuat nak bukak buku, nak memahamkan soalan, nak tanya lebih2.. nak pastikan diri lebih bersedia. Senang cakap, emosi mereka tu tak 100% rasa semangat nak buat yg terbaik dlm exam. Alaaaa..macam kita la jugak.. bila ada dateline yg Boss tetapkan..semangat sgt ke nak siapkan tu? Atau kita pun bertangguh2 sampai dah nak akhir2 baru kita buat dgn alasan idea tak mari, bz, banyak kerja lain, dateline lambat lagi, nanti2 boleh buat dan sebagainya. Selagi boleh tangguh kita tangguh kan? Macam tu la anak2 kita.. 😅

Jadi, saya cadangkan anda guna EO di bawah ni. Bantu support anak2 anda dr sudut EMOSI supaya mereka BERMOTIVASI dan rasa nak ulangkaji tanpa perlu kita paksa hari2. Of course ada cara nak guna EO-EO Blend ni supaya dpt hasil yg terbaik selain point2 tertentu dan juga apa yg perlu kita cakapkan. Guna hari2 dari sekarang sampailah anak habis exam nanti. Anda pun guna skali baru la nampak apa saya bgtau ni betul atau tak..:) Takyah nak kedekut sgt bila dah beli EO ni..nak pakai sikit2 dgn alasan mahal.. silap2 anda tak pakai minyak tu meruap lagilah rugi. Just use it without worries sebab energy anda masa guna tu dgt penting dan ia sememangnya memberi kesan pada kesan penggunaan EO tau…:)

For me, kita bukan sahaja perlu EO to support the brain tapi juga to support the emotion especially waktu2 “kritikal” macam ni..So, kalau utk support emotion, mmg this EO la yg saya suka guna..ada byk lg EO Blend yg YL ada tp dr segi MOTIVASI & POTENSI, this is what I recommend to my clients..👍👍

[Untuk memastikan anda sentiasa dapat melihat & tidak tertinggal entry2 dan tips bermanfaat saya tentang Natural Wellness dan Early Childhood Education di newsfeed FB Anda, tekan button FOLLOW dan SEE FIRST di bhg atas ya!]

#oilyliciousentrepreneurship
#educate2empower
#OilyLicious
#YLUnitesOilyLicious
#letsjoinus
#TeamYonieBonawi

Want to be part of the journey? Let’s have a chat! 😊

http://teacherwatie.wasap.my

http://teacherwatie.wasap.my

http://teacherwatie.wasap.my

Sharing with Love & Gratitude,
Teacher Watie
016 2033340
Oilylicious Diamond Leader

Website: http://www.oilyliciousteam.com

Blog: http://www.oilyliciousteam.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s