Fakta yang anda perlu tahu tentang Lemon Esential Oils

FACT & FIGURES: Sebanyak 75 biji lemon diperlukan untuk menghasilkan 15 ml Lemon EO di Young Living.

Mari mengira: Andaikan sebiji Lemon di Kedai Pak Abu berharga RM 1.50 sebiji, untuk membeli sebanyak 75 biji, harga yg perlu di bayar ialah RM 112.50.

Khasiat Lemon sebenar, yang mempunyai kuasa penyembuhan, baik dari segi kesihatan manusia mahupun memudahkan urusan harian rumahtangga adalah dari kulitnya. Tetapi ramai yg masih membuang kulit lemon dan hanya mengambil isinya. Jika ada yg menggunakan kulit lemon, mungkin sebagai pewangi di bilik air atau ruang tamu, di mana kulitnya dikikis bg menghasilkan bau yg menyegarkan. Ramai yg enggan memakan sekali kulit Lemon kerana rasanya yg pahit.

Dengan YLEO, jgn risau, tiada rasa pahit, hanya rasa Lemon sebenar, totally pure..Anda hanya perlu titiskan 10 titik Lemon EO di dalam 1 Liter air dan habiskan sepanjang hari. Ia membantu proses detoksifikasi tubuh badan anda dan menyediakan persekitaran yg beralkali untuk tubuh.

Amalan yg berterusan menggunakan EO Lemon ini akan menyokong tubuh anda menjadi lebih ringan dan sihat, proses penyahtinjaan menjadi lebih teratur dan mudah dan secara tidak langsung, membantu anda mengekalkan berat badan yg ideal.

Banyak lagi khasiat Lemon yg anda boleh dapati melalui pembacaan, tapi apa yg lebih menarik, anda boleh mendapatkan khasiat Lemon sebenar tanpa perlu bersusah payah mencari Lemon yg organik, atau memikirkan baja apa yg diguna ketika pokok dibaja, racun serangga apa yg dipakai, adakah Lemon yg dibeli telah mengalami proses modifikasi genetik (GM) dan pelbagai lagi soalan yg selalunya tiada jawapan yg konkrit.

Di YL, proses SEED TO SEAL yg di amalkan bg mendapatkan pati minyak ini tidak perlu diragui lg. Apatah lagi, jika mahu dibandingkan harga dan kualitinya, jauh lebih baik lagi YLEO LEMON ini berbanding Lemon di pasaran yg kita tidak tahu “sejarah” penanaman buah tersebut. Harga sebotol Lemon 15 ml cuma RM 47 sahaja! Jauh lebih murah dan bernilai kan?

Pastikan anda mendapat nasihat daripada consultant kami sebelum anda mula menggunakan teknik ingest dan oral bg produk YLEO ini. Kami tidak akan bertanggungjawab jika anda cuba mengaplikasikan teknik yg sama dengan produk EO yg berbeza, yg ada dipasaran. Harap maklum.

#OilyLicious
#EssentialOil
#YoungLiving
#Yleo

* © 2015 OilyLicious™. Statements have not been evaluated by the FDA. Products, ideas and techniques mentioned are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.*

No automatic alt text available.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s