Essential Oils vs Vitality Range @ YLEO:  Jawapan sempoi bila member banyak tanya dah macam Polis!

Apa ni? : GRAPEFRUIT ESSENTIAL OIL.

Kenapa label tak sama? : Sebab ada yg persoalkan yang EO tak boleh ingest, jadi kecoh sampai FDA track down YLEO..Bla bla bla… dan sebab tu YL keluarkan range baru atas nama VITALITY. VITALITY ni EO range yg semuanya BOLEH INGEST @ diambil secara ORAL, senang citer Vitality range ni nak kasi mulut2 yg excited sembang tepi jalan citer pasal YLEO ni cari modal lain pulak la kalau masih tak puas hati 🙂

Continue reading “Essential Oils vs Vitality Range @ YLEO:  Jawapan sempoi bila member banyak tanya dah macam Polis!”

Ulasan Dr. Cole Wolley mengenai Frankincense sangat menarik & mudah difahami!

Di Young Living, kami mempunyai begitu ramai ​Pakar yang berbicara mengenai EO, kebanyakannya Doktor yg bukan calang2 jurusan. Salah seorang darinya ialah Dr. Cole Walley.

Dr. Cole Walley merupakan salah seorang pakar yg  Essential Oils yg sangat saya kagumi dan hormati di Young Living. Beliau sgt berpengetahuan dan penerangan mudah beliau tentang EO sangat membantu individu2 yg baru ingin berjinak2 dengan Essential Oils ini. Suka saya kongsikan apa yg Dr. Cole Walley bincangkan tentang Frankincense di FB beliau, semoga ia dapat menambah ilmu kita bersama, Insya Allah. Credit goes all to him along with all the pictures..:) Continue reading “Ulasan Dr. Cole Wolley mengenai Frankincense sangat menarik & mudah difahami!”

EO Frankincense membantu pemulihan luka di telinga Qarissa

AWAS!!!!!: GAMBAR AGAK MENGERIKAN. SKROL LAJU2 KALAU ANDA PENGGELI!

Tapi kalau dah jadi Mak pun masih geli, sila beli EO BELIEVE & MOTIVATION untuk meningkatkan kepercayaan diri sendiri dan bermotivasi nak mengadap luka dan daging yg tertanggal di tubuh badan anak!

Alkisah Si Qarissa ..lama tak pakai subang, sebelum ni pakai subang yg tembak tu ha, lepas bukak dah lama tak pakai, jadi masa cuti tu, aku pakaikan subang bentuk rainbow..tak lama pun, dlm dua minggu je. Dia pun tak ngadu kata sakit ke pedih ke luka ke…dia relax je sepanjang pakai. Siap gi holiday dan swim dua kali kat hotel that day with the subang attach to her ear, semuanya normal sampailah Ahad lepas!! Continue reading “EO Frankincense membantu pemulihan luka di telinga Qarissa”

Pakej YLEO: BRAIN BOOSTER COMBO

OilyLicious Young Living EO added 3 new photos — feeling motivated.
December 16, 2015 · 

Bismillahirrahmanirrahim, kami di OilyLicious™ kini melancarkan Pakej BRAIN BOOSTER COMBO @ BB Combo sempena musim BACK TO SCHOOL tidak lama lagi! Yeayy!!

Memandangkan berita tentang kenaikan harga YLEO bermula Januari 2016 telah disahkan akibat pertukaran mata wang asing yg kian mendesak, maka kenaikan ini tidak dapat dielakkan. Jadi, kami sangat menggalakkan anda untuk membuat pembelian EO yg mana anda rasakan penting untuk anda sekeluarga pada bulan ini sebagai stok anda, sekurang-kurangnya anda boleh gunakan sebulan dua lagi. Continue reading “Pakej YLEO: BRAIN BOOSTER COMBO”

EO & Perubatan Islam: Protocol During Menstrual

Saya share sekali lagi protokol ini tetapi kali ini, saya nak beritahu, jika tiada Clary Sage atau Frank, anda boleh guna Sclaressence dan Sacred Frank juga tau. Cara guna dan berapa titik nak pakai pun sama.

Dalam pada saya recommend this protocol to my clients kan, ada beberapa fakta yg saya baru perasan dan seolah2 ada persamaan antara keduanya. Mungkin dr segi saintifik ia tidak relevan, tetapi dari segi perubatan Islam dan mereka yg mengetahui khasiat FRANKINCENSE atau namanya LUBAN dlm Bhs Arab ini, pasti dpt memahami apa yg cuba saya kongsikan. Continue reading “EO & Perubatan Islam: Protocol During Menstrual”