PAN AWAY: YOUR BEST FRIEND AT HOME!

HAAAA.. MAK-MAK KAT RUMAH KALAU RASA NAK BODY CANTIK TANGAN LENTIK SILA BUAT SELALU AKSI KAT BAWAH NI YE! ONE CHILD AT A TIME! KO JGN NAK TUNJUK TERER PLAK BUAT KAT 3 ANAK SERENTAK! MASUK SPITAL JANGAN SALAHKAN MAK YONG! HAHAHAA! 🤣🤣
********************

Poster ni Mak Yong share memandangkan pagi tadi Mak Yong bangun tidur, tak sempat Mak Yong nak bangun, tiba2 kena serangan SIMPUL BIAWAKKKK!!! Ya Rabbi sakitnya Allah SWT tahu! Dalam keadaan sarat mengandung 3rd trimester mmg mimpi ngeri kalau kena simpul biawak oii! Menjerit kesakitan sampai menggelabah hubby den Saiful Rizal Che Mat tu haaa..dia tekan kaki saya utk bg straight as what he always did to himself bila kena but looks like it doesn’t work on my leg..tetap sakit and saya terus jerit…“AMIK PAIN RELIEF…AMIK PAIN RELIEF CREAM TU CEPATTTTT SAYANGG!!! SAKITTTTT!”. Haaa ..ko! Melompat laki aku dari katil terus menggagau cari atas meja study tp rupanya ada sebelah katil je sebab semalam saya pakai kat pinggang sblm tidur..huhu..

Sebab tu saya suka YL. Macam2 minyak dan produk yg saya boleh guna di saat kecemasan. Panaway EO ni pun sebenarnya sangat2 bagus utk lenguh2 sendi dan sakit2 macam simpul biawak ni.. kandungan plant yg dirumus dlm ni semuanya power2 punya plant and rare too! Tapi knowing my husband.. kalau saya suruh dia cari Pan Away dalam beg minyak aku yg penuh ada nak dekat 70 botol in 1 square bag tu..silap2 bengkok kekejangan kaki ni sambil Mak Yong menangis menunggu bila nak jumpa the Oil! Hahahaa..menggelabah katakan! 🤣🤣

So, saya ambil yg mana senang nampak depan mata jer! Subhanallah..macam tak percaya jer..less than 1 minute hubby sapu kat betis..perlahan-lahan rasa sakit tu hilang dan kaki saya dah boleh lurus balik..yg penting dah tak kejang lagi.. slowly dah lembut dan saya rasa lega..rasa panas yg sgt menenangkan.. Alhamdulillah.. syukur sangat okayy!

Now.. masih ada rasa ada lenguh dlm urat2 kat betis tu bila saya jalan tapi tak kejang so at least saya boleh jalan slowly and steadily. Nampaknya Panaway, PRC, Cool Azul Gel dan EO semua kena jd my BFF towards the end of my Pregnancy ni.. ngeri memikirkan “sejarah mungkin berulang!”. Huwaaaa.. mana perut sakit, pinggang sakit, badan sakit, kaki sakit..huwaaa..takut sgt wei! Phobia aku!

So, utk anda2 yg banyak buat workout tu, tak kisahlah Yoga ke..Zumba ke..Poco Poco ke..Boxing ke.. Exercise biasa ke…apa2 je la senaman utk menyihatkan badan dan memenuhi masa terluang..pastikan PANAWAY ni jadi peneman uols ye.. boleh start dgn minyak ni sebelum tambah2 product seperti Massage Oils like Body Ease atau Ortho Sport or Cool Azul Gel to support you before, during of after your workout Session. Confirm puas hati laaaa.. 👍💋😍

Minyak ni ada dalam PSK tau.. untung sgt sbb kalau beli 15 ml…hargha boleh tahan…maklumlah..brg BAEKK! So kalau nak cuba..saya suggest beli PSK terus.. macam2 minyak ado selain PanAway..nanti saya leh consult fungsi setiap minyak dan cara guna once barang dah ada di tangan ya!

#oilyliciousentrepreneurship
#educate2empower
#OilyLicious
#YLUnitesOilyLicious
#letsjoinus
#TeamYonieBonawi

Want to be part of the journey? Let’s have a chat! 😊

http://teacherwatie.wasap.my

http://teacherwatie.wasap.my

http://teacherwatie.wasap.my

Sharing with Love & Gratitude,
Teacher Watie
016 2033340
Oilylicious Diamond Leader

Website: http://www.oilyliciousteam.com

Blog: http://www.oilyliciousteam.wordpress.com

FB: https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Foilylicious%2Fposts%2F2224023444495130&width=500

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s