OED TOPIC 3: FROM EXECUTIVE TO GOLD IN 8 MONTHS WHILE STILL WORKING & MAIDLESS! BY DERQ SYUHADAH.

Kalau anda rasa Topik 2 dah cukup power, menggeletar kaki tangan tu nak register ke Majlis kami, sabar dulu…hahaha..saya sajikan anda dengan Topik 3! Kuang Kuang Kuang..!

Boleh bayang tak macam mana dari Executive Level terus meroket ke GOLD dalam hanya 8 bulan??! Laju tak laju la kan..haha..saya pun tak sempat tanya bila beliau naik SILVER di YL..hahaha…Powerina sangat nehhh..🙂 Tau-tau dah GOLD jer ha..saya ingat lagi tau…. masa saya dan Afzan, my Platinum Leader balik from Hawaii Farm tahun 2016 yg lalu, saya buat small function di GBOB untuk Sessi Perkongsian tentang Royal Hawaiian Sandalwood. Derq datang dan ketika saya berbicara, saya lihat Derq ni fokussssss sangat! Dalam hati saya kata, Bagus Dak Derq ni ..ada ciri-ciri Leader sebab saya nampak muka dia nampak macam “sakit naw hati aku tak dpt gi Ladang RH Sandalwood.. ko tunggu la Hawaii…aku sampai juga satu hari nanti!” Hhahahaa.. ala2 gitulah muka dia masa fokus tu kan … dan lepas tu mmg meroket sungguh OK! So proud of her!

Derq Poster.jpg

Bukan itu sahaja, beliau buat SEMUA ni dalam keadaan MASIH LAGI BEKERJA dan TANPA PEMBANTU RUMAH! Hambek koooo…Teacher Watie ni ada Maid pun tunggang langgang juga hidup nak-nak masa hujung bulan kan ..macam mana la Leader kiut miut ni buat agaknya?? Memang kagum sungguhlah ..saya pun excited gak nak dengar perkongsian beliau ni …(saja aku bakor kasi pressure mode TURN ON kekdahnya! Hahahhaa..)

Mesti anda semua pun nak tahu RAHSIA beliau kan? BUkan senang Derq nak kongsi kalau takder function besar-besar macam ni tau! So, pastikan anda semua MENDAFTAR DAN FOKUS masa hari Majlis ya! Kalau boleh, jadikan hari tersebut hari “ME TIME”. Minta Mak Ayah atau keluarga jaga anak-anak kecil kat rumah sat, sementara anda dan suami belajar hari ini. Balik nanti, Insya Allah ilmu penuh di dada dan bolehlah BLAST OFF and BE THE GAME CHANGER selepas ni! Ameen Ameen…🙂

Anda dah daftar ke belum? Jika belum, register melalui link di bawah ya? Anda belum menjadi ahli OilyLicious Team? Mudah saja, beli pakej Young Living dengan saya atau mana-mana ahli OilyLicious yang (AKTIF) dan sertai kami hujung minggu ini. 🙂 AKTIF bermaksud mereka memang menjalankan perniagaan ini bersungguh-sungguh dan fokus dalam melahirkan Usahawan baru dalam Young Living. You want to be in a GREAT TEAM right?:) So, choose wisely! We are here to help you GROW TOGETHER!

Jumpa anda hujung minggu ini ya?

Register here: https://goo.gl/uNkPjZ

Waze here: https://www.waze.com/location?h=w2862svun

Love,
Teacher Watie
OilyLicious Founder
016 2033340

#educate2empower
#OilyLicious
#YLUnitesOilyLicious
#OilyliciousEntrepreneurshipDay1.0
#letsjoinus
#TeamYonieBonawi

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s