OED TOPIC 3: FROM EXECUTIVE TO GOLD IN 8 MONTHS WHILE STILL WORKING & MAIDLESS! BY DERQ SYUHADAH.

Kalau anda rasa Topik 2 dah cukup power, menggeletar kaki tangan tu nak register ke Majlis kami, sabar dulu…hahaha..saya sajikan anda dengan Topik 3! Kuang Kuang Kuang..!

Boleh bayang tak macam mana dari Executive Level terus meroket ke GOLD dalam hanya 8 bulan??! Laju tak laju la kan..haha..saya pun tak sempat tanya bila beliau naik SILVER di YL..hahaha…Powerina sangat nehhh..🙂 Tau-tau dah GOLD jer ha..saya ingat lagi tau…. masa saya dan Afzan, my Platinum Leader balik from Hawaii Farm tahun 2016 yg lalu, saya buat small function di GBOB untuk Sessi Perkongsian tentang Royal Hawaiian Sandalwood. Derq datang dan ketika saya berbicara, saya lihat Derq ni fokussssss sangat! Dalam hati saya kata, Bagus Dak Derq ni ..ada ciri-ciri Leader sebab saya nampak muka dia nampak macam “sakit naw hati aku tak dpt gi Ladang RH Sandalwood.. ko tunggu la Hawaii…aku sampai juga satu hari nanti!” Hhahahaa.. ala2 gitulah muka dia masa fokus tu kan … dan lepas tu mmg meroket sungguh OK! So proud of her!

Continue reading “OED TOPIC 3: FROM EXECUTIVE TO GOLD IN 8 MONTHS WHILE STILL WORKING & MAIDLESS! BY DERQ SYUHADAH.”

OED TOPIC 2: EMOTIONAL RELEASE TECHNIQUE FOR ENTREPRENEURS USING YLEO BY AZZA AZIZ, OILYLICIOUS EXECUTIVE LEADER.

1st time Ever! Our very own RATU EMOSI, Azza Aziz akan berbicara mengenai Emosi dan bagaimana kita dapat mengawalnya menggunakan teknik-teknik tertentu bersama-sama penggunaan YLEO!

Tak perlu bicara lebih, semua Usahawan akan menghadapi emosi turun naik sepanjang menjalankan perniagaan ini kan? Kadang semangat, kadang lembik, kadang marah, kadang geram, kadang sedih, kadang berkobar2..macam-macam rasa di jiwa kekdahnya! Kalau mental tak kuat, mmg boleh kacau emosi sepanjang hari! Sepanjang hari takper lagi? Kalau sebulan? Menangis bucu katil la tengok gaji bulan tersebut ya! Hahahaha .
Continue reading “OED TOPIC 2: EMOTIONAL RELEASE TECHNIQUE FOR ENTREPRENEURS USING YLEO BY AZZA AZIZ, OILYLICIOUS EXECUTIVE LEADER.”

OED TOPIC 1: MAKE YOUR PASSION YOUR PAY CHECK & MOTIVATION TALK BY TEACHER WATIE, OILYLICIOUS FOUNDER.

Topik yang paling penting untuk anda semua hadiri dan fahami kerana dari sinilah anda akan tahu bagaimana untuk menstrategikan perniagaan anda dalam Young Living ini. Lebih molek juga untuk anda membawa bersama Suami masing2 agar mereka dapat lihat sendiri bagaimana Plan Perniagaan YL ini dapat membantu isteri dan keluarga mereka menambahkan pendapatan setiap bulan secara pasif.

Continue reading “OED TOPIC 1: MAKE YOUR PASSION YOUR PAY CHECK & MOTIVATION TALK BY TEACHER WATIE, OILYLICIOUS FOUNDER.”

OILYLICIOUS ENTREPRENEURSHIP DAY 1.0: BE THE GAME CHANGER!

1ST EVER OILYLICIOUS ENTREPRENEURSHIP DAY 1.0 IS COMING IN LESS THAN A WEEK! SAVE YOUR DATE BUSINESS BUILDERS!💰🌎
************************
Alhamdulillah..hasil Leadership Meeting minggu lepas di GBOB, semua Leaders OilyLicious sebulat suara mahu mengadakan Entrepreneurship Day for Oilylicious Team pada 20 Januari 2018 di Auditorium FRIM!
Program ini adalah Program yg julung2 kali diadakan oleh OilyLicious khas buat semua Business Builders OilyLicious (tidak kira pangkat) yang mahu mengembangkan perniagaan masing2. You are all invited to this Sharing! If you want to GROW your YL Business, you should come to this Sharing! Full day from 9.30 am to 6.30 pm! Anda masih belum menyertai OilyLicious Team? No worries, be our member by this week and join us this Saturday! Contact me any one of our Members across the Globe!

Continue reading “OILYLICIOUS ENTREPRENEURSHIP DAY 1.0: BE THE GAME CHANGER!”