LYP Sharing 4: Wellness Essentials: Live A Balance Healthy Life.

OUR 4th SPEAKER OF THE DAY ON LYP RALLY:
SAVE THE BEST FOR LAST! SPEAKER YG DITUNGGU2 KEHADIRANNYA, OUR CROWN DIAMOND LEADER IS COMING FROM SINGAPORE YO!
********************

Yezzzzaaa!! This is the SUPRISE I mentioned about! Walaupun kat dalam Group OilyLicious dah bertebaran maklumat ni (mmg tak leh simpan rahsia ye korang..excited nawww..heheh), saya tahu ada ramai lahi yg masih belum tahu berita gembira ini maka saya dengan bangganya ingin berkongsi dengan anda semua!!!

Continue reading “LYP Sharing 4: Wellness Essentials: Live A Balance Healthy Life.”

LYP Sharing 3: Essential Oils & Perubatan Islam: Satu Perkongsian

OUR 3d SPEAKER OF THE DAY ON LYP RALLY: KAK SARIMAH, OTAI LAMA MULA BERSUARA!
******************

Buat pertama kalinya, Kak Ima akan berbicara tentang Essential Oils dan Perubatan Islam secara formal. Topik yg telah sekian lama dibincangkan di dalam Team tetapi tidak pernah dilakukan dalam bentuk perkongsian formal dan anda sangat bertuah dapat mendengarnya dari Pengamal Perubatan Islam ini sendiri. 

 

Continue reading “LYP Sharing 3: Essential Oils & Perubatan Islam: Satu Perkongsian”

Raindrop Technique For Men: A Service That We Provide During LYP Rally!

UNTUK LELAKI ADA JUGA! RDT SERVICE FOR MEN DURING LYP RALLY @ AUDITORIUM FRIM. MAHU CUBA? JOM!
*********************Jika anda tidak pernah mencuba RDT Technique sebelum ini, atau jarang melakukannya..ini masa terbaik utk anda merasai Teknik RDT! Kami bawakan khas utk anda pada hari tersebut.

Hanya dengan RM 150 sahaja, anda boleh menikmati enak dan segarnya badan anda diulit minyak Young Living..🙂 

Raindrop Technique For Women: A Service That We Provide During LYP Rally!

RDT SERVICE FOR WOMEN DURING LYP RALLY @ AUDITORIUM FRIM. MAHU CUBA? JOM!
*********************

Jika anda tidak pernah mencuba RDT Technique sebelum ini, atau jarang melakukannya..ini masa terbaik utk anda merasai Teknik RDT! Kami bawakan khas utk anda pada hari tersebut.

Hanya dengan RM 150 sahaja, anda boleh menikmati enak dan segarnya badan anda diulit minyak Young Living..🙂 

Continue reading “Raindrop Technique For Women: A Service That We Provide During LYP Rally!”

LYP Sharing 2: Managing Your Child Holistically Using Young Living Essential Oils.

OUR 2nd SPEAKER OF THE DAY ON LYP RALLY: TEACHER WATIE WILL ROCK YOU BEBEH!

*******************

Rock la sangat! Satu slide belum siap yo! Bz jadi org kuat belakang tabir.. mula2 ingat takmo bg talk, nak fokus on managing the floor kononnya, tp kesian pulak bila semua members OilyLicious nak jugak Teacher Watie dorang membebel..hahaa.. membebel benda yg sama pun dorang suka..takpaham btol aku..wakaka.. Mula2 nak buat tajuk SEHANGAT ASMARA tapi sbb HANGAT SANGAT.. jadi kita buat survey sbb ramai juga nak tajuk ni..hehehe.. baguslah gak..tajuk ni mmg makanan mak noksss.. takyah guna EO pun sbnrnya..Mak ngajor GBOB 4 tahun tak guna EO pun.. last 3 years baru guna..sbb Mak dah ala2 kertu kan..hahaha..tenaga bukan tak banyak tapi nak menyamakan tenaga dgn anak2 GBOB ni mmg mencungap la jugak Mak oiii!