OilyLicious YLEO Business Coaching: 27 Sept 2017

SUCCESSFUL COACHING SESSION FOR YL BUSINESS TODAY!! ALA-ALA AKEDEMI FANTASIA DAH NI OII! GIGIH HANGKUT HAND LUGGAGE!!! HAHA!
***********************

Tu diaaaaaa…penangan NXR & NITRO pagi tadi…gigih kemas beg dan masukkan semua yang dirasakan perlu untuk Coaching Session kali ni… 🙂

Punyalah semangat, sampai gambar satu Team pun tak amik!! Hahahaha..tak sempat nak bergambar sebenarnya, kecuali masa balik! Dari 6 meja makan sampai tinggal 2 meja makan jer haaa..! Kalau tak sebab Aween Ainnan Redz amik gambar candid.. dan Maghfarah Che Manshor and Nelly ajak bergambar sblm balik..mmg 1 gambar pun nan hado! Hahha..nampak tak kegigihan akak ni dik? Wakaka..

Bangga betul sebab this time my Builder sanggup turun dari Nilai, Manjung dan Ipoh serta Puchong semata-mata nak dgr bebelan akak yg tak seberapa ni..terharu tau..sib baik dr kul 10 am ke pukul 6 pm jer… tu kira diskaun la tu.. kalau takder diskaun patut sampai SCM ni tutup dan dia halau balik dik..! Hahaha..

coaching 1

Sib baik la hubby amik gambar pagi tadi buat penyeri..dah macam Lord Voldermort Harry Potter plak akak rasa baju labuh akak tu ha..seram akak oii!

Sib baik ada amik video tadi sebab Raja Intan Raja Alias nak sgt tgk mimik muka akak masa bercakap.. jadi dapatlah akak print skrin sket muka akak ni nak kasik nampak banyak gambarnya..wakakkaaa..ni je yg PALING LAWA akak boleh pilih dan print skrin Dik..lain semua muncung leh gantung handbag Dik! Tergelak Akak setiap kali pause video dah kenapa susah benor nak dapat pose yg cantik bila ko bercakap ni Watie oiiiii!

Ada dua jejaka tampan join Coaching tadi.. bangga Akak ngan dorang.. semua family my dear Ipoh Leader Solehah Baijuri tauu.. Kakak dia..Abang dia dan Abang Ipar dia..Wow sangat okay!! Bolehlah Akak gi Qatar lagi nampaknya lepas ni..hahhaa.. kita gabung Qatar Gas Team by Norafzan Zakaria dan Qatar Airways lepas ni.. memang MELETOP la Qatar nanti..hahaha..

coaching 2

Akak salute la Abang Solehah yg katanya dah tobat nasuha nak join mana2 Network Mktg Company lagi.. tp terbuka hati nak datang dengar apa yg Akak nak kongsikan tadi..Jangan risau Bang..saya faham apa Abang rasa..walaupun saya tak pernah terkena tp saya tahu industri NM di Malaysia macam mana, sebab tu tanggungjawab kita untuk ubah persepsi yg buruk tu..kita kena buat org nampak yg YL ni International NM Company yg bila kita sebut jer..orang respect dgn syarikat yg dah lebih 25 tahun wujud dan hampir tiada persaingan ni..biar kita jadi macam kat oversea tu ha..sebut je kita with NM, org salute sebab mereka tahu we are doing real Business, dan bukan scam. Ko kerja ko dapat, ko tak kerja ko mendapek la jawabnya! Tak istilah goyang kaki..nak goyang kaki boleh beli mesin jahit, goyang2 dapat gak duit..hahaha..

Akak harap perkongsian tadi sedikit sebanyak dpt bantu semua yg hadir.. Tq so much ranai juga yg datang last minute dapat join Coaching tadi.. happy tau Akak tgk anak cucu cicit piut kiut miut semua turun dgr bebelan Akak buat kesekian kalinya.. hehehe.. semoga bermanfaat ye Darling..Insya Allah..

coaching 3

Boleh tidur lena malam ni sebelum bertemu Nini Selamat esok..🙂 Yang baru baca entry ni, esok Akak nak PAKSA RELA Nini ni beli PSK..dulu Akak paksa rela anak dia kat GBOB Playgroup..so kali ni giliran Mak dia pulak..hahaa.. uols yg belum join YL, nak ke kena paksa rela ngan Akak juga? Kalau nak join sama, kita jumpa kat Vista Alam Shah Alam esok yer.. kat Butik Adrinis tuuuuu…

Klik link di bawah untuk menyertai keahlian Young Living & dapatkan produk YL secara PERCUMA! 👇🏻

https://goo.gl/OtPTIL

 Perlukan konsultasi sebelum menjadi ahli? Klik link di bawah & let’s have a chat! 😊

#Oilylicious
#younglivingessentialoils
#yleo
#joinus

20170723_043759

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s