OilyLicious Business Coaching Session: 3 Oktober 2017.

THROWBACK: A VERY FRUITFUL COACHING SESSION YESTERDAY WITH Sabrina Ahamat AND Syahizan Azmar..🙂
********************

Alhamdulillah…lepas balik YL semalam, terus sambung Coaching Session with my dear Builders from Kamariah BtBahari’s Team di Jamaica Blue Cafe..dari pukul 2 membawa ke pukul 8.45 pm.. jgn tanya saya apa saya bebel semalam.. banyak nawww saya pun dah lupa apa isinya…hahahaa..saya lupa takper jangan anak murid saya lupa..penat Mak membebel semalam nakkk..hahahaa..

Mmg sangat last minute appntnya. Kebetulan Sab free semalam, dia msg saya the day before..tu pun dah petang dia inform..kebetulan saya dah settle semua kerja saya, saya terus setuju. Saya ni jenis senang jer, saya free awak free jom dating!!? Hehehe.. kata kuncinya: KOMITED.. Kita kena KOMITED dengan apa yg kita buat. Jangan acah2 Bisnes.. rasa nak buat kita buat..rasa malas kita elak2.. org yg nak berjaya dalam Bisnes ni, mereka nak bersama org yg dah membuktikan kejayaan dlm Bisnes tu.

coaching.jpg

People who want to success want to be with successful people. They will look for you, hunt you and want to be in your organisation. Be the magnet my dear Team. Prove that you’re worth to be with..🙂 Work Hard..Play Hard.. Mak kerja sangat keras sebab bulan November ni Mak “kejap ada kejap takder” kat Malaysia ni..dari awal ke akhir bulan plak tu..ngeri tgk schedule.. huhuhu.. bg Mak pulun kaw2 Coaching n Sharing for my beloved clients and Team okayyy!!!!

Coaching punya coaching, bebel punya bebel sampai tak sempat nak ke PPUM buat RDT tau!. Makanya..hari ni 4 Oct 2017 kita buat RDT yg ke 4 utk sahabat suami okayyy! Yeayyyyy!!!

Klik link di bawah untuk menyertai keahlian Young Living & dapatkan produk YL secara PERCUMA! 👇🏻

https://goo.gl/OtPTIL

Perlukan konsultasi sebelum menjadi ahli? Klik link di bawah & let’s have a chat! 😊
http://teacherwatie.wasap.my

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s