Applied Vitaflex: Helping A Friend In Need..:)

Throwback 24 Sept 2017: BILA ILMU YG KITA BELAJAR DIAPLIKASIKAN UTK MEREKA YG BENAR2 MEMERLUKAN..IT’S PRICELESS!!
***********************

Maaf, saya tidak kongsikan gambar penuh, hanya gambar saya dan suami serta Diffuser YL sahaja yg saya kongsikan. Tak mengapalah, yang penting isi cerita, gambar hanya penyedap mata.

Saya dan suami berkesempatan melawat sahabat baik suami ketika di Digi yang kini di rawat di PPUM. Saya masih blur2 apa sakit beliau dan suami juga tidak mengetahui lebih dalam penyakit sahabatnya kerana beliau agak berahsia. Yang saya tahu, ada kaitan dgn saluran pernafasan.

Dah lama juga saya minta suami untuk bagi Diffuser dan EO agar boleh digunakan sahabatnya itu tetapi asyik tertangguh hinggalah hari ini. Saya bebel juga la dgn hubby lepas dapat tahu rakannya tu dah masuk ICU. Berdebar jugalah hati saya ni kelmarin.

Alhamdulillah, hari ini beliau dah pindah ke wad HDA dan kami melawat beliau di sana. Nampak sukar juga untuk bernafas. Saya berikan Breath Again untuk beliau sapu selalu di dada dan Diffuser pula, saya titiskan Purification. Kebetulan pula beliau rasa sakit perut dan diulu hati, saya korek2 beg ada Digize, mmg rezeki beliaulah utk dpt Digeze tu..

watie 1

Saya minta izin suami dan kawannya untuk ajar Applied Vitaflex dan clear the colon, kebetulan anak buah beliau ada juga, mudah la utk saya ajar. Saya niat betul2 dalam hati yg saya nak bantu dengan sedikit ilmu yg saya ada, walaupun lelaki dan saya kena sentuh bhg betis dan tapak kaki, niat saya untuk mengajar dan membantu sesama insan yg perlukan bantuan.

Alhamdulillah..semua berjalan lancar dan nampak sahabatnya rasa lega sedikit semasa proses vitaflex to clear the colon dilakukan. Saya dapat bukak 2 point sahaja, satu lagi agak susah sebab beliau terbaring dan tak boleh duduk betul. Takpelah, 2 pun dah cukup buat masa ini..nampak beliau lega..

Masa kami nak balik, nampak kawan hubby ni dah ngantuk dan terlelap. Suka sangat saya tgk sebab saya tahu the oils dah jalankan “kerjanya”. Sedih pula saya rasa nak balik tadi bila tgk beliau terjaga and say thank you for coming and helping him. Nampak beliau penat dan perlukan tidur dan rehat yg cukup. Saya berdoa agar minyak dan terapi yg saya dan suami lakukan tadi sekurang-kurangnya dapat bantu melegakan kesakitan dan kesukaran beliau untuk bernafas, Insya Allah..

watie 2

I am so thankful to Allah SWT kerana bukakan hati dan minda saya untuk mencuba minyak ciptaanNya ini..dan saya cukup berterima kasih pada YL kerana dapat menggunakan teknologi terbaik tanpa bahan kimia sintetik dan racun serangga dalam memastikan tumbuhan yg mahu diambil minyaknya itu dijaga rapi bermula dari benihnya lagi.

Dan thanks to CARE kerana menyediakan platform untuk saya belajar ilmu2 yg bermanfaat ini agar dapat saya amalkan dan membantu sesama insan. Sungguh, apabila melihat orang yg sakit dan berada dalam kesukaran, kita akan lebih insaf dan apabila dapat membantu sedikit sebanyak melegakan kesakitan mereka, ia sangat bermakna. It’s PRICELESS.

Our hands are HEALING HANDS..Believe in ourself, let the oils do the work, itu USAHA kita and let Allah SWT do the rest…itu TAWAKAL kita..🙂

Semoga cepat sembuh sahabat.. we pray for you!! Take care ..🙂
Rindu rasanya nak buat class Vitaflex dan RDT lagi…khas buat my dear OilyLicious Team!

Klik link di bawah untuk menyertai keahlian Young Living & dapatkan produk YL secara PERCUMA! 👇🏻

https://goo.gl/OtPTIL

Perlukan konsultasi sebelum menjadi ahli? Klik link di bawah & let’s have a chat! 😊

http://teacherwatie.wasap.my

20170723_043759

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s