Essential Oils vs Vitality Range @ YLEO:  Jawapan sempoi bila member banyak tanya dah macam Polis!

Apa ni? : GRAPEFRUIT ESSENTIAL OIL.

Kenapa label tak sama? : Sebab ada yg persoalkan yang EO tak boleh ingest, jadi kecoh sampai FDA track down YLEO..Bla bla bla… dan sebab tu YL keluarkan range baru atas nama VITALITY. VITALITY ni EO range yg semuanya BOLEH INGEST @ diambil secara ORAL, senang citer Vitality range ni nak kasi mulut2 yg excited sembang tepi jalan citer pasal YLEO ni cari modal lain pulak la kalau masih tak puas hati 🙂

Dah tu, isi dia sama ke dgn yg botol yg ada skang, yg bukan “Vitality”? : SAMA JER. Tu cuba baca isi kandungan dia apa. 100% GRAPEFRUIT EO kan? Dia tak tulis Ribena kan? Hehehe.

Apa yg beza?: TAKDER BEZA!

Dah kalau takder beza, apsal label lain2? Rujuk jawapan kedua. Ulang 7 kali kalau masih belum paham. Masuk kali ke 8, sila beli Mindwise atau Nitro dgn saya. Saya sudi jual..ahaks!

Boleh ke nak beli Vitality?: Apa plak tak boleh..boleh tp kena beli kat USA la..Msia blum masuk. Kalau nak saya belikan, tp readylah harga termasuk postage dr USA, dan sampai Malaysia ada tax dan gst, so kalau mahal dari Grapefruit kat Msia janganlah komplen ye!

Ala…kalau mahal, baik beli Grapefruit kat Msia jer!: Tau takpeee!

Tapi Label dia takder Vitality..?: Eiiiii budak ni…ko nak makan Label ke ko nak makan EO GRAPEFRUIT ni? Ker ko nak aku makan ko sebenarnya??!!! Ko pernah makan sup selipar takkkkk???  *sambil kacau kacau EO Grapefruit dalam air sejuk….*

#OilyLicious

#vitalityrange

#essentialoils

#youngliving

20170723_043759

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s