Anak sukar tidur malam? Takyah jerit-jerit, saya ada penawarnya!

 

Macam ramai jer Mommy yg alami situasi menjadi TARZAN setiap kali bulan mengambang kan? Hahaha.. rasa macam warewolf pun ada setiap kali nak suruh anak tidur. Puas la tutup lampu, tutup tv, pura-pura tidur sampai sudahnya bukan anak yg tidur tapi Mommy atau Daddy yang terlelap sampai ke pagi. Memang tensen betul apatah lagi bila kita kena stay up untuk siapkan tugasan tapi terganggu dek kerana anak yg susah sgt nak tidur malam.

Jangan risau, uols senyummmm jeee sebab sekarang korang dah ada “senjata” yg hebat dan terbukti BERKESAN untuk membuatkan anak korang tidur macam Sleeping Beauty. Mungkin tak berapa cantik la bila dia tidur sambil air liur meleleh .haha..tp tu tak penting sebab yg paling penting, anak anak “PENGSAN” akibat penangan minyak YLEO ni.

Senang kerja wei! Tekak pun tak sakit nak menjerit jer suh tidur. Nak-nak tengah jerebu ni, tekak kemain gatal lagi, tak koser nak bg tekanan berlebihan kat tekak kita. Lepas ni, once semua anak ada atas katil, korang sapu je mana mana satu EO yg korang ada kat bawah ni…sapu kat tapak kaki dia, belakang telinga dia, brain stem dia, dahi dan temple dia sambil korang puji puji la anak tu kan..

Katalah anak nak tgk TV, ko iyakan je la…layan jer.. sambil senyum… lepas sapu, biar je anak tengok TV tu haaa.. silap2 tak sampai 10 ke 20 minit, TV yang tengok dorang..hahaha…dah pernah jadi kat anak I si Yaya tu.. gigih nak tgk Hindustan! Aku layankan jer ..sambil sapu Cedarwood.. tak sampai 10 minit aku yg layan Hindustan..dia dgn Mira dah selamat mimpi kan Shah Rukh Khan..hahaha…

This oil tp mmg tahan lama sebab kita pakai setitik dua je dan hanya pada waktu malam. Range harga berbeza ikut EO, so kena bgtau nak EO mana.. 🙂 EO kat bawah ni bukan semata2 untuk tidur ye.. jgn salah faham.. mudahkan tidur ni SALAH SATU jer KHASIAT dia daripada BANYAKKKK KHASIAT yang lain.. so mmg kena dpt consultation yang baik.

Boleh hubungi Team OilyLicious™ yg berpengalaman untuk mendapatkan konsultasi terbaik! Kalau nampak dorang share poster ada nama OilyLicious™ kat poster tu, haaaa.. tu lah team kami yang reliable dan boleh dipercayai sebab kami semua asalnya ada PENGGUNA HARD CORE YLEO..kemudian perlahan2 menambah ilmu dan kemudian berkongsi kebaikannya pada masyarakat, Insya Allah.. !.

Tidur Itu Nikmat,
OilyLicious™
Teacher Watie
016 2033340

#OilyLicious
#EssentialOil
#YoungLiving
#Yleo

Image may contain: candles

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s