EO & Perubatan Islam: Protocol During Menstrual

Saya share sekali lagi protokol ini tetapi kali ini, saya nak beritahu, jika tiada Clary Sage atau Frank, anda boleh guna Sclaressence dan Sacred Frank juga tau. Cara guna dan berapa titik nak pakai pun sama.

Dalam pada saya recommend this protocol to my clients kan, ada beberapa fakta yg saya baru perasan dan seolah2 ada persamaan antara keduanya. Mungkin dr segi saintifik ia tidak relevan, tetapi dari segi perubatan Islam dan mereka yg mengetahui khasiat FRANKINCENSE atau namanya LUBAN dlm Bhs Arab ini, pasti dpt memahami apa yg cuba saya kongsikan.

Saya dapat tahu melalui perkongsian dan pembacaan yg Frankincense ini sgt baik untuk mengelakkan gangguan makhlus halus. Makhluk Allah yg satu ini TIDAK SUKA dengan bau Frankincense dan spesisnya. Kerana itu Frankincense (@ Sacred Frank) ini bagus digunakan pada anak kecil dan bayi yg baru lahir setiap hari (selain dari khasiat2 yg lain, yg boleh anda discover melalui internet dan pembacaan saintifik)

Dalam perubatan Islam pula, mereka percaya bahawa sebarang ketumbuhan dan kanser pula bukanlah semata2 tumor seperti yg perubatan moden katakan tetapi ada kaitan juga dengan “gangguan”. Kita sebagai org Islam juga tahu apabila kita dtg bulan, makhluk halus cukup dekat dengan kita kerana tubuh kita dlm keadaan kotor. Saya masih ingat lagi, ketika saya remaja, seram juga jika saya dtg bulan ketika sedang ada perkhemahan dihutan. Mmg berdoa supaya tak period jika sedang camping!

Bila saya baca EOPR (kitab Essential Oil & cadangan minyak yg boleh digunakan utk penyakit2 tertentu),saya lihat utk sebarang ketumbuhan seperti Cyst, Tumor dan Kanser, memang nama Frankincense dan spesisnya PASTI menjadi pilihan (ada sebab saintifik kenapa tumbuhan ini digunakan, tetapi saya melihat dr sudut perubatan Islam dan nampak ada kaitan antara keduanya juga). Maka sebab itu saya gunakan Frankincense juga utk isu Cyst saya ini. Dan bila period juga saya gunakan protokol yg sama, (mula2 pakai sebab selesa dan WANGIIIII), tp satu hari saya tiba2 terfikir kaitan antara keduanya seperti yg saya ceritakan di atas. Dan terus saya mengucapkan Subhanallah!Maha Suci Allah…pandainya Allah!! (hahaha..bila fikir balik..sengalnya ko Watie..mmg Allah pandai oii!)

Selepas saya nampak the link between both fact tu, my BELIEVE SYSTEM makin bertambah, dan saya rasa “selamat” bila guna Frankincense atau Sacred Frankincense ketika datang bulan. Apatah lagi bila saya tahu yg makhluk halus cukup suka melepak dalam salur2 darah manusia dan di rahim wanita terutamanya bila datang kotor. Sambil saya sumbat Tampon yg telah dititikkan Frankincense @ Sacred Frankincense tu, sambil saya berniat dan membayangkan makhluk Allah yg tidak saya perlukan ini mencicit lari dan terbang ketakutan! Hahahaha….

Sharing with LOVE,
Teacher Watie
OilyLicious™ Leader
0162033340

Image may contain: text

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s