Isu Hangat: Pengambilan Essential Oil secara Ingestion @ Oral

OilyLicious Young Living EO feeling responsible.
December 24, 2015 · 

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Members of YL.

Bismillahirrahmanirrahim, sebelum saya berkongsi pandangan peribadi saya ini, saya amat berharap agar pembaca membaca dengan hati yg tenang dan terbuka, membaca dgn intonasi yg lembut dan sesungguhnya niat saya berkongsi adalah untuk meredakan kegusaran para Ibu Bapa terutamanya mereka yg telah menggunakan produk Young Living Essential Oil untuk seisi keluarga mereka. Semoga Allah SWT memberkati niat saya dan semoga perkongsian ini memberi manfaat pada semua. Insya Allah. Continue reading “Isu Hangat: Pengambilan Essential Oil secara Ingestion @ Oral”

Pakej YLEO: BRAIN BOOSTER COMBO

OilyLicious Young Living EO added 3 new photos — feeling motivated.
December 16, 2015 · 

Bismillahirrahmanirrahim, kami di OilyLicious™ kini melancarkan Pakej BRAIN BOOSTER COMBO @ BB Combo sempena musim BACK TO SCHOOL tidak lama lagi! Yeayy!!

Memandangkan berita tentang kenaikan harga YLEO bermula Januari 2016 telah disahkan akibat pertukaran mata wang asing yg kian mendesak, maka kenaikan ini tidak dapat dielakkan. Jadi, kami sangat menggalakkan anda untuk membuat pembelian EO yg mana anda rasakan penting untuk anda sekeluarga pada bulan ini sebagai stok anda, sekurang-kurangnya anda boleh gunakan sebulan dua lagi. Continue reading “Pakej YLEO: BRAIN BOOSTER COMBO”

EO & Perubatan Islam: Protocol During Menstrual

Saya share sekali lagi protokol ini tetapi kali ini, saya nak beritahu, jika tiada Clary Sage atau Frank, anda boleh guna Sclaressence dan Sacred Frank juga tau. Cara guna dan berapa titik nak pakai pun sama.

Dalam pada saya recommend this protocol to my clients kan, ada beberapa fakta yg saya baru perasan dan seolah2 ada persamaan antara keduanya. Mungkin dr segi saintifik ia tidak relevan, tetapi dari segi perubatan Islam dan mereka yg mengetahui khasiat FRANKINCENSE atau namanya LUBAN dlm Bhs Arab ini, pasti dpt memahami apa yg cuba saya kongsikan. Continue reading “EO & Perubatan Islam: Protocol During Menstrual”

Lavender EO di Young Living: Fakta yang anda perlu tahu!

FACTS & FIGURES: Young Living memerlukan sebanyak 27 kaki persegi keluasan tanaman pokok Lavender untuk menghasilkan SEBOTOL minyak Lavender bersaiz 15 ml.

Lavender merupakan satu minyak pati yang WAJIB ada disetiap rumah dan beg tangan Wanita. Khasiat dan kegunaan pokok Lavender dari segi perubatan, kegunaan harian dan keagamaan telah beribu tahun diperkatakan, iaitu sejak 2500 tahun yg lalu. Continue reading “Lavender EO di Young Living: Fakta yang anda perlu tahu!”

Essential Oils & Sistem Kepercayaan Diri Manusia.

My SOLDIERS yg sedia dan setia berkhidmat di Hong Kong sehingga hari Sabtu ini. Kalau dulu, segala macam mak nenek ubat aku nak bawak bila gi holiday: ubat demam, ubat batuk, ubat sakit perut, pil chek it teck aun, selagi selagan nak bawak..tp sejak setahun yg lepas, mmg idoklah Mak nak bawak ubat2 tu semua. Cinta beralih arah 360′!!

Insya Allah.. dgn Essential Oils ni, kesihatan anak2 dapat angin baru di negara orang akan terpelihara. Yakin..yakin yg minyak ini DIA yg punya. Itu pokok DIA yang punya. Betulkan dahulu BELIEVE SYSTEM kita, Insya Allah jika ada ujian kesakitan yg anak atau kita sendiri terima, proses penyembuhannya jadi laju bila kita YAKIN ANAK KITA SEMBUH SEGERA dengan EKSTRAK PATI TUMBUHAN dariNYA. Continue reading “Essential Oils & Sistem Kepercayaan Diri Manusia.”