JSJ Theraphy untuk sang suami yang pening dan mual..

Semalam hubby mengadu pening dan mual. Rasa nak muntah katanya. Dari dlm kereta kepala dah pening. Kesian hubby. Aku kata Ayang gi mandi, kasi bersih nanti I minyakkan dan buat JSJ THERAPHY. Perghh..bajet pandai la konon mentang2 dah gi class JSJ kan.. hahaha..

Hubby baring jer atas katil, aku pun memulakan sessi JSJ dengan penuh semangat dan tawakal. Hehehe..siap bukak eo baru M-Grain yg khas utk Migrain (saja nak test power..hehe) dan combine with the therapy. Unlock safety lock kat inner ankle dan number 1,2,3,4. Pegang semua jari hubby dan pastikan semua safety lock and jari ada rasa pulse yang stabil baru aku lepaskan.

Tak sampai halfway hubby dah terlelap. Sedap benar wife wat terapi ye yang? Padahal pegang jer!Hahaha.. dengan aku2 terlelap sebelah dia bila nak pegang kat safety lock number 3 & 4..hahha..sukati ko jer Watie oi!.. mau taknya nak dekat sejam dah aku memegang ajer!!

Digeze tu aku letak kat perut dan dada hubby and Vitaflex. Alhamdulillah..hubby tidur sangat lena dan pagi ni my 1st question to him: “Abang rasa ok tak? Pening lagi?” And I am the happiest person when he said..”Tak pening dah..ok dah..”. Alhamdulillah.. the JSJ + EO works wonders!

#OilyLicious
#youngliving
#yleo
#jsjtheraphy

Sharing with Love,
Teacher Watie
OilyLicious Leader
0162033340

Image may contain: drink

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s