Essential Oils yang menenangkan dalam menanti hari ke YLEO APAC Summit @ Spore!

OilyLicious Young Living EO feeling energized.
November 3, 2015 · 

 

11 Essential Reward Orders for my beloved OilyLicious™ Team before I go to YLEO APAC SUMMIT CONVENTION @ Sentosa Singapore tomorrow. Tak sabar nak gali ilmu Essential Oil dari pakar2 seluruh dunia dan Asean yg akan hadir minggu ini.

Kalau nak difikirkan, memang macam2 rasa dalam hati ni tau.. risau sebab GBOB banjir, hujan setiap petang maka potensi hari2 banjir tu mmg ada…, cuak campur gusar sebab Mira tak jadi ikut ke Spore (rindu lah sangat nanti…), baju dan barang2 satu pun tak pack lagi, material utk YLEO PARTY @ JB masih belum compile lagi.. anak2 punya enrichment class bakal dipontengkan sbb Mommy takde nak htr dorang..huwarghhh..kalau fikir mmg stress kepala aku ni..

Tapi amazingly aku leh rileks jer, leh wat muka selamba, leh maintain cun tak menggelabah macam dulu2..aku pun pelik apsal si Watie ni boleh selamba takder gabra pun ni..ko biar betol Watie…lain macam je penangan EO kat ko ni haaaa…mmg one part of me menggelabah sangat tapi the other part of me macam asyik “switch off” jer setiap kali rasa nak gabra..hahahaha.. but personally aku suka sgt sebab it helps me to calm down and think clearly, wisely and focus one thing at a time, jd semua teratur dan tersusun.

Yeah..EO change my life and I love it!

Singapore mu tunggu aku datangggg!!!

Teacher Watie
OilyLicious™
016 2033340

No automatic alt text available.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s