Pakej YLEO: BRAIN BOOSTER COMBO

OilyLicious Young Living EO added 3 new photos — feeling motivated.
December 16, 2015 · 

Bismillahirrahmanirrahim, kami di OilyLicious™ kini melancarkan Pakej BRAIN BOOSTER COMBO @ BB Combo sempena musim BACK TO SCHOOL tidak lama lagi! Yeayy!!

Memandangkan berita tentang kenaikan harga YLEO bermula Januari 2016 telah disahkan akibat pertukaran mata wang asing yg kian mendesak, maka kenaikan ini tidak dapat dielakkan. Jadi, kami sangat menggalakkan anda untuk membuat pembelian EO yg mana anda rasakan penting untuk anda sekeluarga pada bulan ini sebagai stok anda, sekurang-kurangnya anda boleh gunakan sebulan dua lagi.

Memandangkan sekolah akan bermula tidak lama lagi, maka Pakej Combo ini adalah antara Pakej yg menjadi pilihan Ibu Bapa untuk diberikan kepada anak masing-masing bagi memberikan mereka SEMANGAT utk memulakan sessi persekolahan. Maklum sahajalah, dah lama bercuti, lemau jadinya, silap2 jadi Tarzan pagi-pagi! Hehe..

Kami menyediakan 2 jenis COMBO iaitu BASIC COMBO dan PREMIUM COMBO untuk anda pilih mengikut bajet anda. Bagi Pakej Premium Combo, anda akan dpt LEBIH NILAI kerana banyak EO PERCUMA yg anda akan dapat dan nilai EO PERCUMA ini juga hampir mencecah RM 1400!. Memang BERBALOI!

Sudah pasti, SETIAP EO ada fungsinya yg tersendiri dan kami di OilyLicious™ bertanggungjawab untuk memberikan Consultation tentang FUNGSI dan CARA PEMAKAIAN & PENGGUNAAN produk kepada setiap pelanggan yg membuat pembelian dari kami secara PERCUMA.

Pakej Brain Booster ini telah dipilih EOnya secara teliti dan ia merangkumi segenap segi dalam memaksimumkan penggunaan Otak anak anda termasuklah dari segi Cognitive, Thinking Skills, Speech, Motivation to Study and Achieve their Highest Potential dan membekalkan Oksigen dan DHA yang cukup untuk keperluan Otak.

Better Brain with Brain Booster,
Teacher Watie,
OilyLicious™

Info terkini: Sila maklum bahawa harga di bawah adalah harga lama, sebelum YL Malaysia menaikkannya lebih kurang 3% – 5% pada April 2017. Sila rujuk harga terkini untuk produk di atas dengan menghubungi saya di talian 016 2033340

Image may contain: 1 person, smiling

Image may contain: 6 people, people smiling

No automatic alt text available.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s