EO Frankincense membantu pemulihan luka di telinga Qarissa

AWAS!!!!!: GAMBAR AGAK MENGERIKAN. SKROL LAJU2 KALAU ANDA PENGGELI!

Tapi kalau dah jadi Mak pun masih geli, sila beli EO BELIEVE & MOTIVATION untuk meningkatkan kepercayaan diri sendiri dan bermotivasi nak mengadap luka dan daging yg tertanggal di tubuh badan anak!

Alkisah Si Qarissa ..lama tak pakai subang, sebelum ni pakai subang yg tembak tu ha, lepas bukak dah lama tak pakai, jadi masa cuti tu, aku pakaikan subang bentuk rainbow..tak lama pun, dlm dua minggu je. Dia pun tak ngadu kata sakit ke pedih ke luka ke…dia relax je sepanjang pakai. Siap gi holiday dan swim dua kali kat hotel that day with the subang attach to her ear, semuanya normal sampailah Ahad lepas!!

Kakak sepupu dia Dania mengadu yg telinga Qarissa luka teruk dan berdarah! Aku balik GBOB terus tengok dan terkejut giler!! Daging telinga tu dah macam MELEKAT dengan Subang tu! Siap ada macam daging ATAS SUBANG tu ha! Pelik aku kenapa Qarissa langsung tak bgtau aku…mmg cuak tgk okay! Blum bukak lagi..baru tgk..aku dpt agak habislah telinga anak aku ni…ngeri gila ok!

Mula2 aku letak minyak Zaitun utk lembutkan area tu dan slowly tarik keluar Subang tu… belah kiri tu daging dia dah jadi warna putih dah tebal kat telinga! Mujur lembut walaupun Q nangis sbb gabra bukan sbb sakit pun! Dia takut…bila dah bukak Subang tu..tak terkata aku tau..mmg dasyat lah keadaan tu..

But the worst is yet to come! Kalau belah kiri telinga tu dagingnya putih masih melekat lagi tp lubang ko tak nampak dah lah kan…yg belah kanan tu lagi dasyat ko!!! DAGING DIA SIAP TERTANGGAL! Huwaaaaaa…mmg ngeri aku tahan hati je la control cun depan anak… dlm hati punya ngeri kan…gambar pertama tu nampak kan lubang dia cam dalam? Haaa..tulah daging yg dah tanggal yer!! Besar giler lubang dia weiii! Sumpah takut,ngeri kesian semua ada masa tu tau! Daging dia mmg terlepas bila aku bukak subang tu..aku pun xsure ketat sgt ke aku pakaikan sbb dia tak komplen pun…lama dah pakai around 2 weeks takkan tak rasa kan…huhuhu…

Mmg melekatlah daging kat subang tu lepas aku bukak, dan lepas je settel, terus aku titikkan Frankincense kat both ears…mujur dlm my handbag mmg ada Frank…terus niat btol2 supaya Allah sembuhkanlah telinga Qarissa cepat2..dah la nak skolah..risau aku luka tu melekat kat rambut ke..kat tudung ke kan..sbb mmg dalam, basah dan berdarah!

Subhanallah…mmg cam tak caya pun ada tp takder yg mustahil sbb Frankincense tu pokok yg Allah SWT ciptakan utk manusia jadi khasiatnya mmg sgt bagus…dalam 5 minit lepas aku titik kat telinga kanan, terus darah dia stop dan hilang terus tak nampak darah.. (aku titikkan sekali je.. bad me..patut boleh letak dua tiga kali..maknya sibuk prepare bag dan buku anak..anak pun xngadu sakit maybe sbb dah nak kering so aku lupa..huhuhu).

Esoknya lepas balik sekolah, aku tgk lagi telinga dia…kering dah yer! Alhamdulillah..happy sgt, dan aku titikkan lagi untuk cepatkan penyembuhan luka. Bertambah yakin aku dgn natural remedi, plant ektrak @ essential oil ni..mmg tak rasa nak ke Doktor pun time tu sbb yakin pokok yg Allah bg ni lebih berkhasiat..🙂

Aku sertakan link utk uols yg rajin nak baca pasal Frankincense..ada banyak link pasal kelebihan Frankincense so I just share one link utk uols ye..🙂

What Is Frankincense?
draxe.com/what-is-frankincense/

Sharing with LOVE,
Teacher Watie
016 2033340
OilyLicious™ Diamond Leader

#OilyLicious
#youngliving
#younglivingessentialoils
#essentialoils

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

20170723_043759

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s