Essential Oils yang menyokong pernafasan dan menguatkan sistem kekebalan tubuh: Mari buat koleksi!

 

Syukur dan suka yang amat bila Breath Again EO ni dah ada kat Malaysia!! Yeayyyz! Baru masuk Msia sempena Anniversary YL Msia yg PERTAMA! Sapa ikuti perjalanan aku dgn YL mesti tahu yg aku gigih btol import Breath Again ni kat USA kan? Harga pun mahal sket lepas convert but now NO MORE!! Harga Malaysia lebih murah dan senang kerja aku nak tolong kawan2 dan Mak Mak yg btol2 perlukan this EO untuk anak mereka dan diri sendiri juga.

Breath Again ni, dalam official Essential Oils Desk Reference (online version) they call it the “SUPERCHARGE version of RC.” Siapa pakai RC EO mesti tahu kehebatan RC kan? Haa…ni SUPERCHARGE version of RC ye! LG POWER! Size pun lagi besar, 10 ml dan dalam bentul roll on, so memang jimat dan senang sapu. Mmg WAJIB ada dlm handbag utk di bawa ke mana mana. Gambar yg digunakan ni botol baru tp kat YL Msia masih guna botol lama. Maybe next batch botol baru kot.

Oregano ni dah BANYAKKKK testimoni dah aku pos sblm ni..takyah gebang lebey lah ..ramai dah tahu about the MOST POWERFUL “ANTI” PROPERTIES ni ha… kalau tak caya GOOGLE je la.. bukan tak biasa guna Oregano dalam masakan kan? Buat pizza confirm letak punya herba ni.. tp ramai masih tak tahu kehebatan Oregano dalam arena kesihatan..haaa…sila cuba confirm kagum! Hahaha..

So these 2 COMBO kalau bergabung mmg meletop2 la VIRUS DAN BAKTERIA dalam badan anak uols tau..! Hahaha..kepanasan mati terbakar all the virus bila kena penangan Oregano tu ha! Tak sempat bercambah menjadi penyakit dalam badan, dan jika terlepas sedas dua virus or bakteria tu..Insya Allah, frekuensi yg tinggi (up to 10 minit sekali sapu,setitik saja) dapat membantu menyokong kesihatan badan dan boost immune sistem sendiri utk lawan..🙂

So Mommies..kalau anak-anak anda dah ada “bunga- bunga” masalah pernafasan tu…u know what to do, what to grab and what to use. Keep Oiling ya Darling!

Pesanan Khidmat Masyarakat di taja oleh,
OilyLicious™
Teacher Watie
016 2033340

No automatic alt text available.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s