YL Book: Essential Oils Integrative Medical Guide

Alhamdulillah..kitab yg ditunggu dah tiba!! Excited sangat tau sampai tak sabar nak tunggu weekend ni..lepas balik short break dgn anak2,terus saya singgah rumah my Mom semata2 nak amik buku yg saya kirim melalui Cynthia, my beloved Therapist a.k.a Otai2 yg sama Level dgn Kak Yonie ..jauh datang tau this book..dari Spore..

Cynthia kata kitab ni tak sama dgn EODR yg saya ada tu, dan bila saya tanya bagus ker buku ni, beliau jawab: SUPER GOOD! HHehehe.. kena percaya cakap Cikgu sebab Cynthia ni mmg Therapist yg sangat bagus dan berdedikasi serta dihormati ramai dalam Team kami. Kalau tak bagus dia tak rekomen, sebab tu saya rembat satu nak baca.. saya bukak order utk Business Builder saya, tak lama yer..licin!!

So Builders, man man haaaaa…nanti I send okay..baru baca pasal Author dan bhg belakang buku jer dah rasa best gile..hahaha..hover tau! .

Tetiba teringat psl CEO YLEO sekarang, iaitu Mary Young (Wife Gary Young) bercerita pada kawan2 dia, lebih kurang ginilah bunyinya..”You know what, there’s a HANDSOME COWBOY selling Oils to me…” ..hhaha..masa tu YLEO blum wujud lagi rasanya! Gary guna dan perkenalkan sikit2 EO dia pada org2 kat pekan Utah tu ha.. hehehe.. lupalah sapa citer this story to me.. rasanya masa Apac Convention kat Spore tu la.. Leaders besar2 yg mana dah ke Ladang YL tu.. dorang citer kat Apac during training, masa borak2 psl YL..

Peladang katakan..ha..COWBOY okay! Tetiba rasa gagah..Skali Koboi jual minyak ko! Bukan jual minyak eo jer, dgn “minyak minyak” dia habis dia jual sampai Mary pun sangkut…haha..

Insya Allah, ada rezeki dan masa lebih, saya kongsi info yg saya baca ye..

Sharing with LOVE,
Teacher Watie
OilyLicious™ Diamond Leader
0162033340

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: 1 person

20170723_043759

2 thoughts on “YL Book: Essential Oils Integrative Medical Guide

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s