Kehebatan NING XIA RED & NITRO tidak dapat dinafikan!

OilyLicious Young Living EO added 2 new photos — feeling healthy.
November 12, 2015 · 

 

TRUST ME: THIS NXR & NITRO REALLY WORKS! Look at what they NOTICE!!

Siapa kenal aku personally, pernah jumpa dan borak ngan aku, they know HOW FAST I can talk in a minute! Memang aku jenis yg cakap laju even my lecturer called me BULLET TRAIN..huhu.. tried to slowdown, sometime menjadi but most of the time tak..hehe..

Dulu rasa pressure juga tapi sorang Chinese man talked about me with his friend and later I found out about it from the other friend and I finally felt that this “fast and talkative Watie” was a blessed.

He said (masa tu aku bujang dan kerja as Senior Mktg Strategist kat CRONY BEAUTY, kena jalan satu Malaysia and give training to Leaders about Products), “She talk SO FAST & SHARP. She must be very good because that shows how fast her brain digesting the info when she give presentation..” His statement makes me realize that “my weakness” is not bad after all.. sebab tu saya berjaya mempengaruhi kawan2 atau sesiapa yg nak kawan dgn saya “cakap laju” juga..hahha..or else they can’t cope sebab aku laju sgt bila bercakap..huhu..

Lepas kawin, beranak pinak, of course energy tak macam dulu..mmg rasa berbeza buat kelas GBOB Playgroup 5 tahun lepas dengan sekarang. Walaupun rasa enjoy tu sama but energy wise mmg lain..boleh lelah dan mengah lepas kelas wei! But sejak adanya NXR dan Nitro dalam hidup aku, I feel that my ENERGY and COGNITIVE BOOST like nobody business! This combination betul2 BANTU aku to keep my speed in my daily life.

I need PHYSICAL ENERGY to move around with my children daily, my GBOB Children & Clients on weekends and now my YLEO Clients & Network. Besides, I also need my MENTAL ENERGY to strategies the business (both GBOB and YLEO) with my beloved team. These YL range of products really support the ENERGY I need. Not only me, but others also notice the energy in me..I dont have to explain further coz this products SPEAK BY ITSELF…🙂

Saya sgt berbesar hati untuk mencadangkan pada anda diluar sana yg memerlukan PHYSICAL & MENTAL ENERGY to cope with your daily life routine as SAHM,WAHM, Working Man & Women, Boss, Director, Executive sampailah ke orang yang sakit dan tidak berupaya, to take this NXR and Nitro as part of your daily lifestyle. TRUST ME: You wont regret! Baik dari segi kos mahupun kualiti – YOU WON’T REGRET!

 

Tak habis kerja, tak boleh rest,
Tak bagus, aku tak suggest!,
» Teacher Watie {016 2033340}

#OilyLicious
#EssentialOil
#YoungLiving
#Yleo

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s